Neviem to uz dalej uz niest.Vonku takmer nevychadzam a ked ano cela v ciernom.Snazim sa byt nenapadna nelicim sa,vlasy v cope.Rozisla som sa s priatelom ,nenavstevuejm rodinu ,nikoho nechcem vidiet.Chcem byt sama.Hlavne z tohto dovodu ako vyzeram.Mam strasne komplexy zo seba ,teda zo svojej postavy.Neviem uz co dalej :(((
Hambim sa vyjst na ulicu,neviem ako dalej
pre sandysue :
ja som bola na tom podobne,nikam som nechodila. raz som si kúpila brožúrku o chudnutí a tam boli rady,ako schudnút za 14 dní...držala som sa tými radami,ale nie doslova. vzala som si z toho to,že som začala kupovat vela zeleninky a robila som si šaláty.pridávala som trošku oleja do každej porcie.začala som doma cvičit brušáky,jedla som menej ako zvyčajne. a čuduj sa svete---váha mi začala klesat.
to ma motivovalo,velmi. naučila som sa MAT SA RADA. a moje telo začalo naberat tvar,ktorý sa mi začal páčit...
potom som objavila stránku chudnutie-ako.sk a podla nej pokračujem dodnes.
mala som kedysi 126kíl---teraz mám krásnych 71kíl.ahoj a drž sa :)
Si taka, aka sa citis. Ale na druhu stranu ako sa hovori, krasa je v ociach pozorovatela.
Videl som jednu zenu, nenalicena, hrube puncochace, co sa nosili hadam pred 30-40 rokmi, hrube okuliare. Skareda Betty bola oproti nej Miss Universe.
Ale Ta zena mala nieco do seba. Bolo to take skarede, az to bolo pekne :)
Potrebujes si len zdvihnut sebavedomie. Skus sa nezatvarat a skus si najst priatela. Ze sama seba nicis, nikomu nepomoze.
nezufaj prosim napis mi vitkarolina@gmail.com
zmenim ta od zakladov
tinci? skus si precitat o com je ta stranka, o ktorej pises....
je presne o tom, co si odporucila ty - zmena stravy a sport, ziadne pchatie olejov do seba. Najskor si zisti coho sa vlastne tyka vec, ktoru chces kritizovat a potom kritizuj.
A este nieco,ja gratulujem vsetkym co schudli vdaka radam na www.chudnite, ci ako to je...AKo fakt...ale keby sa mam riadit tym vsetkym co tam pisua co mozes,co nemozes a pchat nejake oleje do seba ci co to je,asi by ma slahlo o zem a aj tak proste by som sa raz schytila a nazrala...jediny sposob ako schudnut je ten ze zacnes sportovat a zmenis stravu...Sport: ak je niekto moc obezny,tak len rychla chodza, ak je len nadvaha tak beh...A strava??nemusite sa obmedzovat staci ak budete jest mensie porcia. Napr. moja mamina schudla za tyzden 2 kila a to v kuse zere..len je mensie porcie a ano dopraje si aj o 23:00 cukriky...Takze???
sandy, skoda ja som zo ziliny... ale myslim ze ak sa posnazis, mozno nikoho najdes kto si s tebou pojde zabehat... alebo to skus sama, ako niekto radil, zoberies si mp3 a hned ti bude veselsie... hlavne si nevsimaj ostatnych okolo seba...
sandysue, ja sa tiez snazim zhodit, skus len obmedzit sladkosti, pit vela vody, veceru lahku, vela zeleniny, menej ovocia, vynechaj bielu muku, var len s olivovym olejom.....,nie je to take tazke, je menej a pravidelne, sportuj, skus korcule,je to uplne suprovy relax, ja som sa sice hanbila ist smojou postavou ale kaslat na to, nikoho to tam nezaujimalo, hlavne ze sa hybes.... popripade kalanetiku, ta je taka kludna a mozes cvicit aj doma....
obut botasky,teplaky a trisko na seba,MP3 na usi a ides-behat behat behat a mas sport veeeeelmi ucinny a zadarmo :o)