Neviem to uz dalej uz niest.Vonku takmer nevychadzam a ked ano cela v ciernom.Snazim sa byt nenapadna nelicim sa,vlasy v cope.Rozisla som sa s priatelom ,nenavstevuejm rodinu ,nikoho nechcem vidiet.Chcem byt sama.Hlavne z tohto dovodu ako vyzeram.Mam strasne komplexy zo seba ,teda zo svojej postavy.Neviem uz co dalej :(((
Hambim sa vyjst na ulicu,neviem ako dalej
Práve tým si nápadná, že chodíš celá v čiernom, obleč si niečo veselšie, aj farby vplývajú na náladu.
...ak môžem povedať svoj názor...tak podľa mňa...chápem..aj ja som chcela byť chudšia a tým si zvýšiť sebavedomie a lepšie vyzerať..Dlho sa nedarilo a potom som prišla na to...dostala som fit loptu od maminy na narodki a začala som fakt poctivo cvičiť a obmedzovať sa v jedle...normálne ked som videla že chudnem tak ma to začalo aj baviť...Teraz som opäť na pôvodnej váhe ale aj vďaka tomu že čakám bábätko a neobmedzujem sa v ničom teraz...
Ale pozerala som na Discovery jeden program kde ukazujú ľúdí ktorí sú hrozne zohavení..či už majú na pol tvárre obrovské znamienko ktoré sa nedá odstrániť, či už majú 3 nohy...proste majú na sebe hociaké abnormality...a poviem Vám ked som to pozerala, tak som si uvedomila, že ked má človek pár kíl navyše že to nieje také strašné...ako ked je človek chorý alebo má niečo také ako v tom programe...Ale zas na druhej strane rozumiem aj ked je človek moc tučný tak to sa aj ťažko žije z tým...chcem Vám len povedať, že Vám všetkým držím palcee aby ste boli spokojní so svojími postavami...a nech Vás obchádzajú všetki zdravotné problémy...Pekný dník :o))
Podla mna velmi pomoze, ked na to chudnutie clovek nie je sam, ale ma vedla seba niekoho s rovnakym problemom..
takties mam taky jeden problem....
som tucna,mala by som aspon 20kil schudnut,skusala som vselico behom jedneho tyzdna som schudla desat kil ale ani neviem ako,a potom za par dní som ich znova pribrala,a teraz neviem co mam robit skusam to dalej dodrziavat tu dietu ale nic nejde,ani jedno kilo dole,neviete mi poradit co a ako?uz som naozaj zufala,
nik si ma nevsimne a pokial neschudnem tak ani chlapca si nenajdem,ved kto bude chciet tucku?....
je to vec ktoru treba riesit a nezit v depkach.tak chod k lekarovi
skus navstivit psychologa on ti pomoze najst novy zmysel
pomozeme napiste na email smelcerigor@centrum.sk schudnete zdravo
napis mi n.natalia1977@gmail.com prosim, pomozem ti