Otravni susedia,nedaju si povedat,robia naprieky

Príspevok v téme: Otravni susedia,nedaju si povedat,robia naprieky
bozeeeeeeeee

Prosim vas, ako by ste riesili susedov, ktori byvaju nad vami a pri chodzi dupu hrozne patami o zem? jedna clenka ich rodiny chodi doma v prezuvkach,co maju podpatok.Uz to neviem zniest.Presne viem,co cely den robi, lebo pocujem kazdy jej krok.To sa uz neda vydrzat:/
Pred pol rokom som im napisala list, naco mi odpisali, ze si mozu robit vo svojom byte co chcu. Na oplatku som si potom uzila od nich este viac dupania. V noci o 12tej nad mojou izbou ta krava zacala naschval dupat rozne rytmy. Dalej raz v noci o druhej im nado mnou nieco hrozne buchlo o zem, ze som skoro zinfarktovala. Zabuchala som im metlou hore,ale to som nemala robit. Vypocula som si pol hodinove buchanie a presuvanie nabytku.
Fakt ze som z nich uz na nervy.Stale mi bucha srdce,lebo som z nich nervozna a nemozem sa poriadne doma uz ani ucit. Ked som im to vtedy napisala v liste, tak povedali, ze sa mam chodit ucit do kniznice.
Bojim sa, ze ked ich s nasimi upozornime znova, tak sa to zhorsi a naberu grady. Co sa da v takychto pripadoch robit?

bozeeeeeeeee

No praveze oni si ani nepustaju hudbu nahlas, to by som pocula. Suseda, ktory byva o dve poschodia nizsie mi hovorila, ze ona pocuje to klopanie aj napriek tomu,ako nizko byva.ale pochybujem,ze by sa chcela pustat do nejakych sporov.poznam ju.
Byvam s rodicmi.Ale ti su tiez toho nazoru, ze ak im nieco povieme,tak budu este horsi.
A asi si musim zohnat diktafon.Len neviem, ci tam bude vsetko tak dobre pocut:D

_Marek

a zijes sama?ak nie mas niekoho kto by ti to dokazal.popripade vyskusaj este susedov od vedla ci nejako aj im nezneprijemnuju zivot.neviem napriklad hlasnou hudbou alebo aj hlasnym kricanim pustanim telky nahlas atd.ale ten diktafon by som nezavrhol.maj ho poruke.nemusis ho mat zapnuty cely den.len ak zacujes buchot zapni ho a vypni po nejakom case.nemusi to byt 3 hodinova nahravka.staci aj ukazka.

bozeeeeeeeee

To ma uz napadlo. Len problem je v tom, ze co ked budu hovorit ze si napriklad vymyslam.Ako to dokazat? Nechce sa mi cely den striehnut s diktafonom:D podat trestne oznamenie znamena mat naporudzi asi aj pravnika, lebo ten ich foter vyzera /aj ked to je dedek na dochodku/, ze je prespekulovany.urcite sa budu branit.ach do kelu

_Marek

a co tak zavolat policiu?po 10 je uz aj nocny klud mozes to vyuzit.alebo podaj staznost na nich na policii.je trestne cielene zneprijemnovat zivot a obmedzovat ho.