Myslite, ze jem malo alebo akurat?

max.gluteus

Ale doktory maju zevraj nejake tabletky na chut do jedla preto som vravel konzultuj to z doktorom pretoze to kolko jes a co jes je nedostatocne na tvoj vyvoj.

vikinkaa

aha, zuzic,ja si myslim ze aj ked ti teraz nechuti jest nie je zdrave stravovat sa takto dlhodobo.mozno teraz ti nechuti , ale raz urcite zacne a budu to navaly hladu.

max.gluteus

To ze mi nechuti neznamena ze si nedam jedlo ktore si mam dat, chyba je v tebe a ked si myslis, ze ked pockas na hlad kedy dojde si na omyle. Hlad je len zachrany pocit z mozgu ktory informuje o tom aby zachranil ludske telo pred hladom.

zuzic

vikinka nie som v strese teda iba v takom normalnom, a preco mi nechuti to by som aj ja rada vedela.jednoducho od jedneho casu mam stale pocit najedenia a akoby som nepotrebovala nic jest a energiu mam aj tak...neviem nechapem tomu...

zuzic

s jakym doktorom zas???ale ja ked sa dokopem k jedlu a nanutim sa jest, tak potom mi je hroozne zle!a to nechcem. a tiez si nemyslim ze takto zacina anorexia sak som tlsta jak prasa vazim 63kg a nechcem chudnut!anorexicky to robia kvoli chudnutiu ale mne nechuti a to je rozdiel

vikinkaa

zuzic, a preco ti nechuti?mas nejake problemy alebo si v strese?to nie je zdrave tak malicko papat,tvojmu telu budu chybat potrebne ziviny a nebudes mat energiu.skus papat 5krat denne ale v malych porciach,rano aspon polku jogurta s musli a tak.uvidis ze ked si navysknes aspon na malicke porcie telo si zvykne.

max.gluteus

To konzultuj z doktorom osobne, ked som v objemovkach a nechuti mi jest sa dokopem k tomu jedlu a zozerem to pretoze viem, ze inak nepriberem a casom sa tak prezerem ze potrebujem stale jest a nezastavim sa pred jedlom.

jedalen

paaani, to keby som len tolko zjedla uz ma nieje vidno, a ja som si myslela ze malo jedavam,
R- ako kedy, jogurt, oblozeny chlieb a zelenina, alebo prazenica, obcas parky :))
D- horalka
O- normalne co je,
Ol- bud so dam este nieco z obeda, alebo co pride, horalky, syry, zeleninu, ovocie,
V-co na obed, alebo nieco co jedavam aj na ranajky,
druha V- :) niekedy si dam este nieco pod zub,
a schudla som jak fras, nechapem, sice ked som v skole tolko nejedavam ale aj tak ma volaju kyselina, preco je to tak ze som velmi schudla?