dnes som mala pohlavny styk...uz stvrty den mam akesi problemy so zaludkom,nutkanie na vracanie po kazdom jedle,no ani raz som nevracala,stale mam nafuknute brucho a grgam..stale citim akoby uz som mala ist vracat ale nejde to..a dnes som si dala ako kazdy den o 20-tej hodine tabletku antikoncepcie no vzapeti o pol hodinku priblizne som uz tie bolesti b bruchu nevydrzala a sla na zachod vyvratit nieco..islo len velmi malo,no islo.je zreje ze aj tabletku som vyvratila a nestihla sa vstrebat..co mam robit?mam uzit dalsiu?alebo?prosim pomozte..
Tabletka antikoncepcie, citim sa zle (prosim pomozte)
ja2: ano, vyvracala si ju...
Ahojte ja sa chcem len opytat ze ak som uzila tabletku a oniejake dve hodky som bola vracatlebo som bola opita(ale tabletku som uzila triezva) ...vyvracala som aj tu tabletku ci ee????....zabrala mi???..JE TO NUTNE POMOZTE MI!!!!!!!
No ja osobne som s tym nerobila v podstate nic okrem toho, ze vzdy idem pred sexom na wc. Lebo uprimne povedane-neviem, co by mohlo proti tomu zaberat. Treba asi naozaj skusat polohy, kde penis na mechur netlaci-lebo podla mna to je hlavna pricina toho, preco mame pocit, ze sa nam chce curat..inak si to vysvetlit neviem :-/...ale trochu si aj myslim, ze je to v psychike. lebo neraz sa mi stalo, ze som na to vobec nepomyslela a vtedy som ani nemala potrebu na wc ist. kdezto ked na to pred sexom myslim-ze zase sa mi bude chciet curat, tak si ten stav aj sama navodim :((...myslim si, ze najlepsia poloha asi je, ked som ja na priatelovi, lebo vtedy si tu rychlost a aj "sklon" penisu vo mne regulujem sama. Zaujimalo by ma, ako su na to ine baby-ci sa to aj im stava..
vieš o niečom čo by mi pomohlo? napr. nejakú polohu alebo niečo... myslím že keby to mám opísať, presne to opíšem ako ty. dúfam že mi pomôžeš... ďakujem
alzbee... mňa to naozaj trápi od môjho prvého sexu to taq je a neviem čo mám robiť lebo ja naozaj necítim žiadne vzrušenie robila si pre to niečo??
mimkaaa: tiez sa mi to casto stava, ze sa mi chce pocas milovania cikat...a to aj vtedy, ked som par minut pred tym na WCku bola. Uz neraz som kvoli tomu (i ked strasne nerada) milovanie prerusila a odbehla na wc:((...snazim sa nato nemysliet a byt uvolnena, ale nie vzdy sa mi to dari. Ono to moze byt podla mna tym, ze penis (alebo aj rukou, ked ma robi priatel) akoby nejak tlacil na mechur...neviem, mozno blbost pisem. Ale nemyslim si, ze by to malo byt nieco vazne...
Kacenka-ak ti to stale nepreslo,mala by si ist ku doktorovi.Tu ti malo kedy napise odbornik a treba ti mozno aj palpacne vysetrenie.takze ak nepreslo,necakaj.
ahojte. potrebujem pomoc. už asi pol roka žijem sexuálny život s mojím priateľom, nikdy sa však nedokážem uvoľniť pretože mám neuveriteľné nutkanie ísť na malú potrebu a je to dosť nepríjemné. poraďte mi niekto prosím bojím sa že je to niečo vážne. Ďakujem...
prosím o radu. Som v 5 mesiaci tehotenstva a mám vysoké pečeňové testy. Je to nebezbečné? Ako ich dokážem znížiť?
Ďakujem Veron