Tabletka antikoncepcie, citim sa zle (prosim pomozte)

Príspevok v téme: Tabletka antikoncepcie, citim sa zle (prosim pomozte)
kacennnka

dnes som mala pohlavny styk...uz stvrty den mam akesi problemy so zaludkom,nutkanie na vracanie po kazdom jedle,no ani raz som nevracala,stale mam nafuknute brucho a grgam..stale citim akoby uz som mala ist vracat ale nejde to..a dnes som si dala ako kazdy den o 20-tej hodine tabletku antikoncepcie no vzapeti o pol hodinku priblizne som uz tie bolesti b bruchu nevydrzala a sla na zachod vyvratit nieco..islo len velmi malo,no islo.je zreje ze aj tabletku som vyvratila a nestihla sa vstrebat..co mam robit?mam uzit dalsiu?alebo?prosim pomozte..

kacennnka

ano minuly rok som ju uzivala skor cely rok..potom som ju vysadila na nejake styri mesiace necele a zacala ju tento rok brat asi od marca..teraz doberiem poslednu tablicku z troj balenia,takze to z toho nemam urcite..

kacennnka

no praveze nemam mat z coho stres teraz bo som mala tyzden volna a uz to mam styri dni tieto problemy..tiez som si myslela,ale cely tyzden som len odychovala..az vcera som sa zacala ucit,takze to este stres nie je hadam..a casto pijem mineralku aj som si uz dala sodu,ale takmer som sa povracala..no ked chcem cosi dat zo seba tak to nejde:(..aj stolicu mam celkom dobru,prave az castu na to ze ja som ju mavala tak raz na dva dni..

darika

To moze byt toho vela,ale skus si dat najprv sodu bikarbonu ak mas,alebo sa dobre napit mineralky.Mozno mas len zatazeny zaludok.A mozno je to stresom.Ak mas pred skuskami,stresy urobia vela a hlavne na zaludok.Pravidelna a tepla strava...

kacennnka

dakujem velmi pekne..a nahodou nevie co mi moze byt s tym zaludkom?uz ma to dost stve a nemozem sa ani sustredit na skusky a ucit sa..

darika

Kacenka-30 minut je moc kratka doba na to,aby telo tabletku spracovalo.Takze ak si vracala pol hodinu po uziti,urcite si daj druhu.

darika

Kacenka-30 minut je moc kratka doba na to,aby telo tabletku spracovalo.Takze ak si vracala pol hodinu po uziti,urcite si daj druhu.