buchta ...buchtisko

monique11

chudnem preto aby som sa ja sama citila dobre a zdravo pre mna je chudnutie druhorade prvorade je ziskat si kondicku a byt zdrava a to chudnutie ???nbo teraz som ako prasiatko :) mnne to extra nevadi a nemam ani depky ani nic ja iba chcem urobit nieco dobre pre samu seba ...a chcem sa citit sqele

zjuzjika

zakomplexova taqk tomu ver ze si to budem uzvivat pretoze ja siviem aj zivot naplno vychutnavat a nie sa lutovat ako ty stale... je to ubohe...
monique a ty to dokazes to viem, pretoze mas pozitivny pristupo k zivotu ...co niektorym tu bohuzail chyba
zakomplecova a dobru chut ked budes jest tie chipsy a ostatne veci a ja si budem vstko uzivat

monique11

vies,na mne to tak vidno nie je a nikdy by mi ani nikto taku vahu netypol lebo to mam pekne rozlozene tebe moze byt hovno potom preco som nechudla uz vetdy ked som mala 70 pozri sa ja to narozdiel od teba niekam dotiahnem tak nezavid ok??? bud si tucna ,pesimisticka ,negativna,zlostna ...len nezavid oki macicka...

zakomplexova

Mam 21kg,a ze schudnes?Neverim tomu,lebo ak yb Ti to vadilo,tak chdunes uz napr.zo 70kg.Ano uzivaj si krasne handry,priatela,sex a ja si budem uzivat vrecia,zradlo a smrt.

monique11

zakomplexovana ako velmi sa mylis ze nedosiahne ???ale ano ja som si sebou 100 percentne ista ze schudnem mozno nie na 50 ale na tych 57 urcite...to si pis a ty si len papkaj a papkaj a pocuj...nezabudni sem prist tak o 3 meisace aby si sa presvecila ze minimalne 10 kil uz bude dole//