buchta ...buchtisko

zjuzjika

zakomplexova ano ja som z tych chudych a aj ja som zavisla na sladkosiach, len na mne to nevidno... ale rob teda so sebou nieco, ved sportuj, uz len kvoli svojmu dobremu pocitu a kondicke

zakomplexova

zjuzjika: Ty si asi jedna z tych chudych,kolko mas kil?50,40?Lebo take chude kamosky mi hovoria presne to co Ty,ale pre mna je to tazke nechapeteeeeeeeeeee?!!!!!!!!!!!!!!!
Som zavisla na jedle,sladkostiach.

zjuzjika

zakomlexova ja ta nemam dovod lutova a ani by som to nikdy neurobila...len naco stale tie iste slova? to ti nepomoze, radsej si uprav stravu a hyb sa aj

monique11

zakomplexova a ako daleko chces takto ist??? lutovanim sa nase problemi nevyriesia sme zdrave mame nohy a ruky a mozeme zmenit nas osud ides do toho so mnou???teraz alebo nikdy...ludia schudli 100,5o kil a mi tu budeme plakat nad 20timi???ake sme trapne co ???tak dost uvidis ze to zvladneme musime a budeme herecky a este vsetkym ukazeme...pod budeme v tom spolu jedna pre druhu

zakomplexova

zjuzjika: Nepotrebujem,aby ma niekto lutoval a uz vobec nie Ty.
Som otrasna tucna priserna rozkysnuta prezrata sadlata tucibomba.Ano zeraim ako slon,preto som tucna.Viem to.
Nenavidim sa a najradsej by som si to vsetko odrezala ked sa na to pozeram.

zjuzjika

monique ja viem ze vas to nebavi ale ty mas aspon pozitivny postoj a chces s tym nieco robit...ale tu kolegyna zakomplexova ta asi nie, ked stale pise taketo bludy, aby sa zhodila sama a aby ju tu asi kazdy lutovat...

hmmmmmmmmm--

zakomplexovana, sleduj co si dnes zozrala... mozes si sama za to ako vyzeras... tak potom nerev nad tym ze rasties do sirky...

je ine kebyze priberas na zaklade hormonov atd, ale toto neznasam, budes sa tu stazovat aka si tucna a popri tom sa obzierat...

joooj

monique, drzim ti palce, si na spravnej ceste..

zakomplexova

Ja na 55kg v zivote neschudnem,uz aj teraz mam chut na poriadny zmrzlinovy pohar so slahackou a cokoladovou polevou.Moje stehna su ako kmene stromu.Mali by ma zabit ako tucne prasa a moju fotku vyvesit niekde,ze pozor nezerte lebo budete vyzerat ako tato velryba.