buchta ...buchtisko

zakomplexova

Podla man Vy chude ste zakomplexovane,lebo vela z Vas si uepnlivo strazi vahu a ked idu s priatelom vecer vonku a on si da colu a pizzu,tak vy sedite pri pohare esytenej mineralky.Ach ja sa radsej poriadne najem.Uz som pizzu zjedla teraz si idem dat zmrzlinku MAGNUM s bielou cokoladou 2kusy.mnaaaaaaaaaaam

zjuzjika

ale ako som uz pisala ja mam aj vzadu aj vpredu a aj ja sa rada otocim za peknym chlapom.... a co je na tom? juj ty vsasde hladas len to zle

zakomplexova

Podla mna kazdy chalan sa rad otoci za poriadnou ritkou a nie vychudnutou babou,ktora nema nic vzdadu ani vpredu.

zjuzjika

zakomplexova presne tak a preto aj neaky ten zadocek mam a aj prsia kedze pri mojom pase vyniknu...no a asi preto so mnou ten moj spava uz 4,5 roka a aj je, ze ? lebo ma rad baculky...no jasne...on ma rad chude , tak si komplexy liec inde...a plac si dalej

bobulaAA

Monique11 a tebe samozrejme drziiiiiiiim palce aby si to dokazala.A ja si drzim tiez aby sa to aj mne podarilo.Xixixixi.

bobulaAA

Zakomplexovana neznasas chudych ludi vsak keby si chcela tak aj Ty by si uz daaaavno mohla byt stiiiiihla.Vsak aj oni musia preto nieco obetovat aby taky boli.Aj ja mam 81kg a pred 4 rokmi som mala 58-60kg.A vyzrala som sa az na 93 kg.A vermi mohla som si za to sama.Vecer o 23h ked dcera zaspala som zozrala PLECH pizze,cokolada na posedenie len tak padla.ALE NIKDY SOM SA NELUTOVALA ZE AKO VYZERAM.Zato som si mohla sama.Chcem to zmenit od dnes som sa dala na 90dnovu dietu,zase uz po 4 krat.Vydrzala som najviac 2 tyzdne a potom som sa na to vykaslala a hor sa na nezdrave a mastne jedla,lebo som chcela schudnut 20kg hned a nie cakat a robit preto nieco.Vsak som tiez nepribrala zo dna na den ale postupne. Ani ja nemam pevnu volu ale musiiiim sa prinutit a veriiim ze sa mi to tento krat podari.Ked si tu citam fora a pozeram ze kto kolko schudol tak ma to to zacina motivovat a verim ze tento krat sa to podari aj mne.Skus to aj Ty a uvidiiiis.

zakomplexova

Chude baby nemozu ani priatelia za co chytit,preto maju radsej v posteli baculky,ktore mozu aj tlapnut pozadocku.

zjuzjika

zakomplexova tak bohuial ta musim sklamat ale jasi mozem dovolit co mi zaludok a oci racia... denne zjem velmi vela sladkosti, aj pizzu si dam, mozem jest vyparazane, salne , sladkea na mna sa to neodrazi...nuz dobry metabolizmus co ti poviem...a hlavne mam aj pohybt...co je zaklad a chodime casto s priatelom na tury a tak vie a aj plavat chodinme raz tyzdenne