chcem,aby zhodil, a vyhovára sa

Príspevok v téme: chcem,aby zhodil, a vyhovára sa
Optimista_dozaista

S priatelom mam jeden problem: ked sme sa spoznali, bol skor priemernej postavy,akor stihlej. Potom mu zacalo rast brucho. Najskor som sa smiala, aky je s nim srandovny, ale este stale sexy. Casom nabral aj do inych partii, ako je zadok, stehna, paze, dokonca hrud. Uz zopar mesiacov mu vravim, ze by ma potesilo, keby si daval pozor na to, co jedava a hlavne kedy. Bola som 8 mesiacov s dvomi pauzami v zahranici. Neschudol, dokonca mi isiel tvrdit, ze hej. Fakt je pribraty. Aj pri sexe mi to prekaza, hlavne, ked je on navrchu. Sere ma, ze ja sa snazim vyzerat k svetu a aj do posilovne som chodila, a on si nad mojimi prosbami len mavne rukou. Nepiste mi, ze som povrchna. Mne ide aj o jeho zdravie. Ved uz aj zacina tak nemotorne chodit.Co by ste mi poradili?

Optimista_dozaista

vypsana_fixa: nebyvame spolu. kazdy este doma, studujeme a byvame kazdy v inom meste. ja mu aj vravievam, nech si da radsej rajciny ako kecup a nech tolko nesoli a nesladi a pod. ale neberie ma vazne.
jajka001:jeho sport vobec nebavi. vraj sa sem-tam bicykluje. ale omnoho radsej si zapali. a minule sme isli po ulici a taky ujko, asi styridsiatnik, taky zachovany, vysiel pred dom v takych sortkach. frajer daco poznamenal posmesne a ja mu na to, ze sak ma dobru rit ten chlap. a uz sa vytocil. ale na ciny sa to nepremenilo.