S priatelom mam jeden problem: ked sme sa spoznali, bol skor priemernej postavy,akor stihlej. Potom mu zacalo rast brucho. Najskor som sa smiala, aky je s nim srandovny, ale este stale sexy. Casom nabral aj do inych partii, ako je zadok, stehna, paze, dokonca hrud. Uz zopar mesiacov mu vravim, ze by ma potesilo, keby si daval pozor na to, co jedava a hlavne kedy. Bola som 8 mesiacov s dvomi pauzami v zahranici. Neschudol, dokonca mi isiel tvrdit, ze hej. Fakt je pribraty. Aj pri sexe mi to prekaza, hlavne, ked je on navrchu. Sere ma, ze ja sa snazim vyzerat k svetu a aj do posilovne som chodila, a on si nad mojimi prosbami len mavne rukou. Nepiste mi, ze som povrchna. Mne ide aj o jeho zdravie. Ved uz aj zacina tak nemotorne chodit.Co by ste mi poradili?
chcem,aby zhodil, a vyhovára sa
ja mam presny ten isty problem. Moj priatel tiez velmi pribral, taky svalovy je az moc a mne sa to uz nepaci. Zo zaciatku som si ho tiez doberala, ale ono sa chut sex s nim naozaj vytrati...To nie je povrchnost, ale skor tak pritazlivost. Jednoducho ono sa to naozaj strati a pritom on neni skaredy, chodi aj cvicit a aj sa snazi, ale ja presne viem pochopit, ako sa optimista citi. Nie je fer, ze odo mna ziadal, ze nech sa obliekam pekne a nech aj vyzeram, podla mna, by to malo by AJ opacne. Ved tiez chcem aby bol nejaky fesak a pritazlivy...
No v dnesnom svete to tak chodi...ked priberie zena, tak uz je ohen na streche..podla reklam, ktore nam diktuju, ako byt dokonala a krasna proste my zeny nemame pravo byt trosku pri tele..lebo ako nahle trosku priberieme, tak to uz nemame pravo chodit ani po svete, radsej nech do kanala zalezeme...ale ked priberie chlap, tak je vsetko v poriadku...ved chlapi mozu priberat, nie? Ved im reklamy nediktuju, ako vyzerat dokonale a krasne (no, jedine reklamy na dokonale oholenie tvare:))
Takze ziadne take, ze len my zeny sa budeme nicit v posilnovni! pekne nech tam nabehne aj muzske pokolenie...ked oni vedia vyskakovat, ked trosku priberieme, tak vyskakujme aj my!
viete, chlapi s tym nemaju problem. priberies - vymenim ta. zeny maju tuto schemu v hlave aj ked sa to stat nemusi. preto sa stale udrziavaju. chlapi to beru inak. oni sa citia sexy aj ked su tucni, chlpati a stary. aj tak si namyslaju ze su uzasni.
ked je chlap spokojni, nema preco riesit ze ma par kil navyse. aj ked je tych kil viac ako par. potrebuje motivaciu. motivacia u chlapa, ktoremu nezalezi na mienke priatelov, ktoremu nezalezi na vlastnom zdravi, ktory nerad sportuje, je jedine zaujem opacneho pohlavia. ak ma stalu partnerku, nema to preco riesit. ak vidi riziko ze ho partnerka opusti, uvedomi sa a zacne sa o seba starat, tak ako to bolo na zaciatku vztahu.
ostava uz len otazka, ci zakazdym ked priberie, budes nutena tvarit sa ze ho opustas, alebo mu bude stacit tato skusenost aby pochopil ze sa musi o seba starat.
vyzor nie je vsetko, páni, ale ked to ma klapať aj v posteli - starajte sa o seba...vy tiez chcete do postele nieco pekné a milé
to o tych komplexoch som trochu hovorila o sebe. ked ti bude partner vycitat, ze mas kila naviac, postupne to vlezie pod kozu ako komplex. A doteraz som presvedcena, ze to bol uplny zaciatok k neskorsiemu rozvodu. A co je zaujimave, po rozvode som akosi schudla a pritom som preto nic moc nerobila.
Kdesi som citala, ze ked sa clovek podvedome niecomu brani, drzi si vahu a ma problem schudnut.
Preto som pisala, ze neustale vycitky vedu k opacnemu efektu a podobne rady typu, sak ho pritlac kvoli sexu alebo porovnavat s inymi je absolutne scestne. Ak chcete niekomu pomoct, treba aby ten dotycny mal vlastnu motivaciu.
ani k lekarovi nechce ist:-( je strašne tvrdohlavy...
zazu, 130kg? ved pri 95 uz si ho mala stopnut.
Toto uz len tak lahko nezvladne. Take velke telo si pyta aj vela potravy. Zacnite navstevou u lekara. Ale cudujem sa, ze sa tvoj priatel nestopol sam, ked videl, ako moc pribera.
tak aj ja to mam doma:-) moj priatel ked sme spolu zacali chodit msl 85 a teraz ma 130kg vie že je tučny a ma z toho hrozne depky ani do obchodu nechce chodit kupovat si niečo na seba lebo mu je všetko male..je z toho strašne neštastny a viem že je na to citlivy preto neviem ako mu mam povedat aby schudol...neviem čo mam robit...nie je to dobre pre jeho zdravie...myslela som že by som ho nahovorila na plavanie a chodili by sme spolu...ale on je antišportovy typ..čo robit????
Esteze chlapi nemozu byt tehotni. To by bolo rozkysnutych.
lililalia: Pis si, ze chlap si neodpusti zenu aj urazit, ked jej najde maly spek. Vzdy som vazila pod 50kg, a ked som raz konecne trosku pribrala, bolo mi povedane, ze som ,,jakaasik makkkaaa na ohmat´´.
Chlapi su dost sikovni na vydieranie. To o tych komplexoch si trafila presne. Lenze nie kazdy chlap je taky, ze nevyhovie partnerke.
Severanka:
Bohuzial su chlapi, ktori svoju priatelku ci zenu, ktora trosku pribrala, vymenia za stihlu. Loseri.
Moj mi teraz napisal sms, ze si bol zabehat a na veceru si dal radsej musli ako nieco tazke. Som zvedava, kolko vydrzi. Sranda, od vcerajska som nic o tom nespominala. Asi si vstupil do svedomia.