chcem,aby zhodil, a vyhovára sa

Príspevok v téme: chcem,aby zhodil, a vyhovára sa
Optimista_dozaista

S priatelom mam jeden problem: ked sme sa spoznali, bol skor priemernej postavy,akor stihlej. Potom mu zacalo rast brucho. Najskor som sa smiala, aky je s nim srandovny, ale este stale sexy. Casom nabral aj do inych partii, ako je zadok, stehna, paze, dokonca hrud. Uz zopar mesiacov mu vravim, ze by ma potesilo, keby si daval pozor na to, co jedava a hlavne kedy. Bola som 8 mesiacov s dvomi pauzami v zahranici. Neschudol, dokonca mi isiel tvrdit, ze hej. Fakt je pribraty. Aj pri sexe mi to prekaza, hlavne, ked je on navrchu. Sere ma, ze ja sa snazim vyzerat k svetu a aj do posilovne som chodila, a on si nad mojimi prosbami len mavne rukou. Nepiste mi, ze som povrchna. Mne ide aj o jeho zdravie. Ved uz aj zacina tak nemotorne chodit.Co by ste mi poradili?

zazu

ja tiež neviem čo robit.mam 48kg on po 4 rokoch so mnou z 85 -130kg...tiež neviem ako ho dokopat k nejakej aktivite...

Optimista_dozaista

jajka001:ked mna uz niekedy ani sex s nim nebavi tak, ako predtym. lubim ho, rozumieme si, strasne sa spolu nasmejeme, dokonca si zvykol na to, aka viem byt suka, ked ma daco nastve (klobuk dole pred nim), zacal mat zaujem o nemcinu, lebo mu pustam hudbu, ktora sa mi paci, vela si o sebe povieme, co nas trapi a o com s inymi nehovorime nikdy. Toto jeho priberanie ma strasne vytaca a je mi luto, ze som s tym dosla vobec az na tuto stranku, ale neviem si s tym rady. Vcera v noci som volala na skype so segrou a svagrom a svagor sa smial, aky je ten moj frajer tucny, vraj ma zadok ako skrina. Nic som nemohla povedat, pretoze mi bolo luto, ze mi daco take vobec povedal, a zaroven som bola vytocena, ze to tak je.

lenccok

no myslim, ze mas uplne rovnaky problem ako ja...
moj partner kedysi zavodny sportovec, potom s tym sekol a teraz ma aj 30 kg navyse!!!:(
presne ako ty hovoris, aj pri sexe mi to vadi...
ja som sa snazila udrzat v kondicke a normalne som si vsimla ako sa ma snazi "outovat" a podpichovat, jednoducho zacal ziarlit ako pes a zneprijemnovat mi zivot. psychicky sa to nedalo vydrzat. teraz je to uz okej, ale co sa tyka jeho vahy ziadna zmena. zvyseny tlak, aj cholesterol a ja uz neviem co mam robit. zacal aj sportovat, ale ziadna zmena. robi s pc a to je jeho najcastejsia aktivita:(

Optimista_dozaista

Povedala som mu, ze sa nastvem a priberiem viac jak on a potom nech ho zo mna kludne aj napina. Ale on ma pozna, ja sa neprezieram a hybem sa dost. Nedokazala by som sa tak spustit. A kosela sa bude konat az v juli, ked schudne. K narodkam.