VYADAVAJU MI VLASY- POMOZTE MI SURNE

:-Pbebe

ono su to zmeny v tele..ja som mala volakedy tiez huste vlasy a v 20tke po skole mi zacali padat teraz mam asi polovicu ked nie menej....uz nepadaju az tak pouzivam zihlavovy sampon... a to pivo mam tiez odskusane vlasy su krajsie...

zuzic

u kozneho som bola hadam 1000x. berem vitaminy a tabletky a tiez sa natieram vodickali, masirujem ich do pokozky...predtym mi to uz az tak neadio no nedavno mi kamoska povedala ze ake mam riedke vlasy ved som ich mala take huste...:( uz neviem co robit tak rada by som si dala ofinu no kym nebudem ma trochu hustejsie vlasy nemozem...

sweet_lolitta

nic nezabera rychlo :) no najrychlejsie to je, ak zistis z coho ti padaju. Na jar a jesen je padanie normalne. Denne ti vsak bezne moze vypadnut do 100 vlasov.
Treba si spravit vysetrenia u kozneho. Nespravna funkcia stitnej zlazy moze ovplivnovat padanie vlasov.
Vlasy treba podporovat zvnutra aj zvonka, zvnutra tabletkami s mineralmi a vitaminmi a zvonka vodickami a masazami.

zuzic

teraz uz stresy nemam ale ked mi zacali padat minuly rok na jar som mala.neviem ci to s tam suvisi ale vzdy mi zacnu padat na jar a na jesen.a ako to moze suvisiet so stitnou zlazou? bola som na dost vysetreniach: na neurologii, rengen hlavy a to je assi vsetko. len som odstranila lupiny a musela som si ostrihat moje krasne dlhe vlasy:( a bolo to vsetko:( pokusim teda nieco prirodne ale zabere to rychlo?

roman08

zober si kartu od doktorky a chod ku druhemu nech ti da porobit vysetrenia pokial nemas urcenu diagnozu tak tie rady su ti k nicomu.ja som to tu uz niekde niekomu radil mne tiez dost kedysi padali vlasy ja som si ich oplachoval pivom a behom dvoch tyzdnov mi uplne prestali padat.asi tak pet minut som si ich preplachoval a jemne masiroval pokozku hlavy potom sa uz vlasy vodou neoplachuju.zapach piva po uschnuti vyprcha oplachoval som si ich tri krat do tyzdna a potom ked prestali padat tak len preventivne raz za tyzden dnes si ich oplachnem tak raz za mesiac je to uz asi 10-12 rokov dozadu a odvtedy mi vlasy nepadaju.pivo som si trochu riedil asi dvoma decami vody aby som ich nemal take lepkave.je dobre ho aj pit ak to mas zo stresu pivo ma totiz vitaminy B ktore su dobre proti stresu samozrejme nie desat denne staci tak tri ,styri za tyzden.

sweet_lolitta

mne pomaha silny zihlavovy vyluh, ktorym si vzdy po umyti, vlasy prelejem. odhodila som drogerkove sampony a pouzivam prirodne. Naozaj tu mas vela tem.
A v treba si spravit vysetrenie na stitnu zlazu hlavne, lebo aj z toho to moze byt.