VYADAVAJU MI VLASY- POMOZTE MI SURNE

:((

to je zvláštne ja som vzdy mavala hrube a pevne vlasy a teraz z nicoho nic uplne jemne tenucke 1/3 z toho aky som mala predtym a aj uplne take slabe tie cibulky a dost hrozne mi padaju myslim ze preto ked mam take slabunke tie cibulky :( ale nechapem ako sa mi mohli tak stensit za par mesicov vlasy uplne slabunke ako paperie myslite ze mi chyba niaky vitamin alebo co ? uz som minula celu lunu lopuchovu a je to cim dalej horsie prosiiiim poradte mi :(

zuzic

takze ludia prave som skusila to pivo.zriedila som blede pivo desinu s vodou ako to pisal roman a vmasirovala do hlavy.neni su moc lepkave ale smrdim jak stary opilec. dufam ze to pomoze lebo uz som zufala. nechcem byt plechata

caroline333

Ahoj zuzic, tak dufam, ze to tvoje padanie vlasov nebude nic vazne. Ale vyskusaj napr. Revitalon od Vitaru. Tiez mi bol odporucany (na posilnenie vlasov) a pomohol mi. Skus a uvidis:)

zuzic

urcite to skusim vzdy som tuzila po hodvabnych vlasoch:D asi o tyzden to skusim a potom ti napisem. tak pekny vecer

roman08

lepkave su iba ked su mokre potom nie je ono ked si tam das tu trochu vody tak to tu lepkavost zmierni.ked som si potom vlasy uz neoplachoval tak boli take neviem ako by som to nazval hodvabnejsie proste mali taku lepsiu kvalitu.

roman08

potom uz vodou nezmyvat prakticky ti by si to pivo vymyla z hlavy prec a nemalo by co ucinkovat ja som si najprv umyl vlasy a potom oplachol pivom to ako keby si si natrela ja neviem...udrete miesto octanovou mastou a o chvilu si to zotrela asi by ti ta mast nepomohla.

zuzic

dobre dik takze zriedit s vodou.a keby som si oplachla potom este vodou strati to ucinok? vies ze ci neostanu potom take lepkave a matne

roman08

jasne hociake ja som tam napisal tu margitu naschval lebo to bolo tusim lensedmina alebo osminapivo bolo to vtedy s toho co mali u nas v obchode najlacnejsie stalo len nejakych sest,sedem korun.to som napisal preto aby si si nemyslela ,ze to musi byt dvanastka pivo.ja si nalejem do toho aj asi dva deci teplej vody aby som si to nelial na hlavu studene a aby som nemal moc lepkave vlasy ono je to vlastne dobre aj namiesto tuzidla.nelej si to z flase ,ale s pohara a jemne si to do vlasov masiruj ako si to budes liat.ako som uz pisal u mna bol ucinok viditelny uz po prvom oplachnuti takze ak nezbadas zmenu po nejakom tyzdni tak asi to nezaberie.