Ryžová kúra

Príspevok v téme: Ryžová kúra
limetka007

ahojte všetci...chcela by som vyskúšať ryžovú kúru, ale rada by som vedela, či tu má niekto s ňou skúsenosti...ide o kúru, ktorá má asi V fáz po 9 dní..prvých 9 dní sa konzumuje len ryža natural, neosolená a bez oleja..ďalších 9 dní sak ryži pridávajú niektoré druhy dusenej zeleniny atď ( viac na www.eutrofia.sk),káva nie je povolená, len bylinkové čaje , voda a nesýtené minerálky... v podstate by malo ísť o celkový detox organizmu...poprosím vaše postrehy, názory , pripomienky..alebo niekto, kto by so mnou šiel do toho a delil sa o svoje skúsenosti... ĎAKUJEM

atam

ahoj limetka,prave som citala knihu o detoxikacii a je tam presne tato ocistna kura,ale poviem ti,zda sa mi dost drasticka...tebe nie???
ja skusam 90 dnovu dietu,aj to je o sebadiscipline,ale tato ryza...no ja neviem,ale klobuk dolu,ak sa nato das a dodrzis to....

sweet_lolitta

moja spoluziacka na strednej ju pred 2 rokmi vyskusala. Uz prvy tyzden vyzerala velmi nezdravo, bez energie a ku koncu mala sedu plet, velmi zle to bolo. A ryzu nechcela vidiet velmi dlhy cas. Neodporucam, tato kura je velmi nezdrava, lebo neobsahuje vsetky ziviny, co denne treba.