Mame pravo rozhodovat o nasom zdravi, alebo nie?

Príspevok v téme: Mame pravo rozhodovat o nasom zdravi, alebo nie?
RNG

Zakon nam zarucuje individualne osobne prava, slobodu vyjadrovania sa, viery atd.
Zialbohu v poslednom case sa to znacne okliestuje. Tato tema je o zdravi a nasich osobnych pravach na rozhodnutia okolo neho.
Teda ci mame pravo na finalne rozhodnutia, alebo ci si mame dovolit tieto prava nechat vziat vladou, lekarmi a ich spolocnostami alebo dokonca organizaciami z cudziny, kde ani nasa vlada nie je poriadne zastupena, toboz nie nase osobne nazory a zaujmy.

milan.h

A ty si myslis, ze ked si kupis aloe vera alebo produkty povedzme z u nas popularnej spolocnosti pre zdravie (zlte balenie s listkom v logu), tak ze to nie je komercia? Ze su ucinne? Myslis, ze tie produkty tvoje telo nejako vyuzije? Zabudni, to su take formy tych "ucinnych latok", ktore ako rychlo do Teba prisli, tak rychlo aj odidu.

acetylcholin

hej a ľudia sú strašne blbý, namiesto toho aby si kúpili acylpyrín a celaskon za 6 kačiek, si kúpia tie reklamné chujoviny za 150 kačiek a majú tam to isté, len menej účinné+ nejakú umelú príchuť, ale čo už....

acetylcholin

hej bon, rng má svoj názor a prikláňa sa k bio výrobkom a liečeniu tak ako vám tu radí, ale aspoň to má logiku aj keď to nie na 100% pravda, ja s ním súhlasím, lebo to má overené, je to potvrdené a hlavne lacnejšie, síce som trošku viac za liečenie toxínmi a jedmi-ale to by bolo na dlhšie....

aj ja som na strane extrému a nevidím v tom nič zlé, sme možno trošku iný, nie však horší....

mimochodom nechceš ísť na dovolenku, ak hej tak mi napíš do témy, nebudem tu kaziť túto pre mňa zaujímavú...

bon

a to ze chcu zarobit na liekoch, to som nikde neskritizovala, v tomto mas uplnu pravdu, bohuzial je to tak, ale je to chyba aj nas ludi, ktori si za kazdu volovinu pchame do seba vselijake chemikalie, namiesto toho aby sme sa sustredili na prevenciu a tym ich podporujeme...., ale to je uz o inom

bon

ja viem ze je starsi a skusenejsi a urcite do toho vidi lepsie ako ja, ale mam taky pocit, ze vela veci co som od neho citala, je hlupost, jednoducho vidi len nieco, ale nevidi pozadie, ostatne uplne odmieta, vidi jeden extrem a druha strana ho nezaujima....len tolko som chcela, a bohuzial ludia su lahko ovplyvnitelny prave tym extremom...., a ja ti neberie to, aby si mu veril/a, mne nemusi verit nikto, ja to neporebujem, len som mala potrebu vyjadrit svoj nazor, pretoze som sa uz parkrat rozculila nad podobnymi vecami, a mala som potebu sa vyjadrit, nikto ma nemusi chapat, ani brat moje nazory za svoje....

acetylcholin

pozri bon, rng tam niekde žije tak asi vidí do toho viac ako ty a je myslím aj starší a skúsenejší, takže verím jemu, lebo to čo tvrdíš ty nieže nemá logiku, ale nemá to ani hlavu-nie si náhodou učiteľka?

a jasné, že farmakologické koncerny chcú za každú cenu zarobiť, napr. viem, že vo vyspelých krajinách je povolené jedno E, ktoré spôsobuje alergie u tých, ktorý na to majú nábeh a náročky toto E dávajú do potravín...

bon

ako viete co, tolkychto tem tu bolo uz vela, to je to iste ako povedat ze v usa sa zvysil pocet autistov odkedy sa ockuje...., volovina...ako nechapem ako mozete niecomu takemu uverit, a neoverit si zariven ine okolnosti....ako vidiet len to jedno a nie to druhe je hlupost... a okrem toho, ja usa nepovazujem za nieco odkial prichadzaju informacie vyrohodne...tolko veci kolko mohlo byt za tou aferou co si tu RNG opisoval, si ani nevies predstavit....

jajka001_

ono sa to vzdy siri z usa do celeho sveta, tie skvele napady
nastastie na slovensku nikdy nic nefunguje ako ma :)

bon

ako RNG nezvykol si si ze USA je extrem, moju maminu mali tiez operovat na cystu v prsniku, mala ich dost rozsiahle, chodi aj na onkologiu, ale povedala ze ona sa v ziadnom pripade rezat neda, a hotovo, ani ju nerezali, lekar jej povedal ze ok, ze bude teda chodit len na kontroly a len jej robia vysetrenie vzdy ci sa jej to nezhorsuje, dala sa na alternativnu medicinu a zlepsuje sa jej to, a nikto ju do nicoho nenutil, tak ako nechapem co riesite..., u nas to take zle zatial nie je