bolest neprestavajuca

Príspevok v téme: bolest neprestavajuca
majooocka

ahojte kto mi pomoze? mam neustale bolesti celeho chrbta.chodim na ambulanciu chronickej bolesti, ale aj ked beriem uz treti rok Tralgit tabletky aj kvapky a dokonca velke mnozstva,,cvicim,,natieram neprestava to ani na chvilu
okrem toho som vycivena,vidiet mi kazdu zilku na nohach,, dokonca na bruchu.nemozem vobec chodit v kratkom tricku alebo nohaviciach Trva to iz 6.rok.mam velmi vela diagnoz. Som na tom uz aj psychicky zle.Beriem Le3xaurin,ale aj tak nic ale vobec nic svetle pred sebou nevidim. Mojim zelanim je loen ukoncit ten hrozny zivot ; moj zivot su len lekari, bolest a jedenie od nervov.nemam vobec nikoho. Rozmyslam len nad tym ako sa zabit sama, ked tak dlho TO trva. Splietam tu jedno cez druhe,, ale uz ani neviem mysliet.

majooocka

KOSTI MAM UPLNE ROZPADENUTE. KEDZE MI CREVO NEVSTREBAVA VAPNIK ANI INE VITAMINY TAK MI PICHAJU DECKO A INJEKICIE NA KOSTI PRIAMO DO ZILY. JU TO RIADNE DRAHE

A POZNATE NIEKTO DOBREHO LIECITELA?
JASOM Z POV, BYSTRICE

inkalina

Majoocka, bolesti chrbta môžu mať pôvod aj v ochorení tráviaceho ústrojenstva. Keď sú ťažkosti so žalúdkom alebo s črevami, môže to vyžarovať do chrbtice. O tom môžu svedčiť aj tvoje schudnuté nožičky. Ak máš takúto diagnózu, treba sa na ňu zamerať, ak nemáš, treba po tom pátrať. Napríklad dráždivé črevo, Crohnova choroba alebo "obyčajný" helikobakter.

petullla

majooocka, napíš mi na e-mail...skúsim Ti pomôcť s REIKI ,len treba aby si mi napísala udaje. inak vyborná je aj akupunktúra, ak máš možnosť. neboooj sa dostaneš sa z toho, smrť máš ešte veľmi daleko pred sebou...zabudni na ňu. a ešte Ti poradím jedného pána ktorému nieje nič nemožné ,ale on je z Blavy. neviem odkiaľ si

[zruseny12]

MAJOOOCKA
skus si kupit doplnky na KOSTI...
ale najlepsie by bolo skocit aj k ortopedovi,alebo k neurologovi a popros ho,aby ta poslal na DENZITOMETRIU...aku mas hustotu kosti...
vela stastia