ahojte kto mi pomoze? mam neustale bolesti celeho chrbta.chodim na ambulanciu chronickej bolesti, ale aj ked beriem uz treti rok Tralgit tabletky aj kvapky a dokonca velke mnozstva,,cvicim,,natieram neprestava to ani na chvilu
okrem toho som vycivena,vidiet mi kazdu zilku na nohach,, dokonca na bruchu.nemozem vobec chodit v kratkom tricku alebo nohaviciach Trva to iz 6.rok.mam velmi vela diagnoz. Som na tom uz aj psychicky zle.Beriem Le3xaurin,ale aj tak nic ale vobec nic svetle pred sebou nevidim. Mojim zelanim je loen ukoncit ten hrozny zivot ; moj zivot su len lekari, bolest a jedenie od nervov.nemam vobec nikoho. Rozmyslam len nad tym ako sa zabit sama, ked tak dlho TO trva. Splietam tu jedno cez druhe,, ale uz ani neviem mysliet.
bolest neprestavajuca
Ahoj majooocka, ja sice nemam vlastnu skusenost, ale vela ludi pise, ze v takychto tazko liecitelnych az neliecitelnych diagnozach im pomohli ludovi liecitelia. Neviem, ci si uz skusila, alebo tomu neveris? Ale v zufalstve clovek skusi asi vsetko.
moc ste mi veru neporadili co so sebou uz ani neviem kam sa obratit
Kamilda: tych je tolko!!!!! napis email a ja ti napisem
Ake mas diagnozy ?
Neblaaazni kolki ludia ziju s horsimi hendikepmi a dokazu sa tesit zo zivota. Urcite sa da najst na svete nieco krasne co ta opat rozveseli a doda silu zit len to hladaj. Na tie bolesti chrbta skus aj netradicnu medicinu, kamaratke pomohla akupunktura pripadne skus reiki masaz, ked nepomoze tradicna med. treba skusit aj taketo alternativy.