Haemangioma-nezhubný nádor krvných ciev

RNG

Nuz neviem ale moje lekarske zdroje hovoria, ze hemagiom (detsky, vrodeny) trva az desat rokov.
A ako som povedal, telo ho samo odstrani enzymami a pre to sa proces da urychlit branim enzymatickych doplnkov.
Ale zrejme o doplnkoch tohoto druhu lekari vedia len pramalo, cest vynimkam.

dominika9

Dcérka to má na pleci je to asi 3cmX 3cm.Má to od narodenie. Zo začiatku to vypadalo,ako len dotlačené. Neskoršie sa to začalo sfarbovať do červena a pod tým má ako modrinu. Včera sme boli na 4 mesačnej kontrole tak nás chcela poslAť na plastickú chirurgiu,potom si to rozmyslela ,že máme ísť na kožné a doktor nás pošle podľa uváženie. Do teraz mi doktorka tvrdila ,že do roka to určita zmizne to mi povedala aj včera. Ale pre istotu nás pošle na konzultáciu.
Nedá sa to liečiť napr. bylinkami? umývať to alebo potierať niečím? Mám strah na tej chirurgií to budú chcieť určite rezať,ale emám chuť vôbec jej to dať ,len v prípade keby to bolo zdraviu nebezpečné.

RNG

Hemagioma ma 3 fazy,
v prvej sa zvacsuje(to az 1 rok)
v druhej je stabilna
a v tretej sa zacne zmensovat, do 5 rokov na polovicu do desiatich obvykle zmizne. Pokial nie je na mieste, kde moze sposobovat extra problemy(napr v dychacej trubici), nepredstavuje ziadny zdravotny problem.
Ako zbytocne a nefunkcne tkanivo(je to vlastne endotelialny tumor) sa odburava enzymami, kde sa da proces urychlit doplnkom enzymov a pripadne aj jodu, ktory posilni vyrobu vlastnych telesnych enzymov.
Predstavujem si, ze fibrioticke enzymi a proteolyticke su tam nevyhnutne.
Z proteolytickych mame pancreatine, bromelaine, papaine
fungalne proteolyticke a z fibriolytickych nattokinazu a serrapeptazu.

Niektori lekari to riesia operaciou, hlavne ked je hemagiom poraneny, ale ja mam zasadu"vyliecit a nie vyrezat"