Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som tlstaaa...

Príspevok v téme: Som tlstaaa...
lenuskaa

Mám 16rokov, 165cm a 54kg...pravidelne športujem, cvičím každý deň pod snahou aby som schudla. Dosť často to preháňam a po cvičení mi býva veľmi zle.Ostatní mi hovoria že som v pohode ale pre mňa slovo v pohode znamená tlstá. Čítam si dosť článkov o anorexií bulímií a ortorexií a niekedy mi je fakt do plaču. Keď cvičím a potom sa pozerám do zrkadla vždy sa rozplačem,lebo už neviem fakt čo so sebou. Držím hladovky a niekedy už jem aj normálne, ale stále mi to pripadá, ako keby som strašne veľa zjedla, neustále mám pocit viny keď niečo zjem. Vždy sa to opakuje, ako na kolotoči. Nikdy som nevracala úmyselne raz som sa o to pokúšala, ale potom som si povedala že nie. Ale schudnúť chcem a veľmi. Dosť ma ovplyvňujú názory iných ale iba v tom zlom. Prestala som jesť sladké, nesladím si čaj ani kávu, obmedzujem slané, nejem žiadne tučné jedlá ako hranolky a pod. No niekedy zjem toho dosť(iba zdravé jedlá) a zase je tam ten pocit viny. Vypadávajú mi vlasy, štiepia sa mi nechty a mám nepravidelnú menštruáciu. Chcem byť iba dokonalá a cítiť sa v svojom tele dobre. Všetci si myslia, že to strašne preháňam , stále sa pozerám do zrkadla, hľadám na sebe chyby a na svojej postave, komentujem sa vždy v zlom, všetkým to pripadá, ako keby som mala stále depky a nenávidela sa. Porovnávam sa s modelkami a chcem byt taká ako ony.
Chudnúť sa mi nedarí aj keď som chudšia ako pred rokom. Som s toho totálne zúfalá a neviem čo mám robiť. Nebaví ma to obmedzovať sa, ale nemám na výber:(
Ale aj tak si myslím, že o žiadnu poruchu tu nejde, že som v poriadku a píšem sem zbytočne. Pls vyjadrite sa k tomu

lenuskaa

plamienok
to nepomozee rodina ma v tomto strasne sklamala neustale m idavaju na vedomie aka som a tak jak keby si envedeli huby zavret
nadavam im za to ale sak budu rypat ece vac

lenuskaa

VW
skusala som to ale mojej mame to je jedno ona chce len aby som schudlaa aby so sportovala co aj robim a snazim sa ale nechce aby zo mna bola troska chce aby som rnomalne jedla ale to sa ned aked som zufala

plamienok

Tak to je smutne,ze prave oni a potom sa na teba pozeraju,ze ako postriedmo jes.No ked nebudes mat oporu doma tak to bude este tazsie sa prijat.Musis si s nimi narobit poriadok aby si uvedomili co vsetko mozu sposobit.

VW

lenuskaa tak im to povedz ze ti to vadi a velmi jasne, trebars sa aj rozplac ked to tak budes citit nech si raz a navzdy uvedomia ze ti to vadi a ublizuje ked sa ti smeju lebo ocividne si to neuvedomuju a ty sa potom aspon budes citit o nieco volnejsia!

lenuskaa

plamienok
ja sa bojim ze budem cim vac tym dick a dick
to je taky vnutrny strach neviem ho niekedy ovladat a som dost agresivna ked mi v mojom okoli nadavaju za to
ale bola som na tom uz aj horsie tom jedla cely dne len mrkvu suchare a biele nizkotucne jogurty teraz som to celkom yvlepsila

plamienok

Podla mna nemas predpoklady,ze by si mala byt trochu plnsia.Myslim,ze to pojde same dolu uplne prirodzene.Aj ja som to tam mala v tvojom veku a teraz som rada ked sa na mna kilo prilepi.Je to tym vekom vsetky baby sa trosku davaju do gulata a potom sa to zacne formovat.Uvidis budes schlang...:-)

VW

endrika musis sa snazit byt z ludmi, s rodinou, prisposobovat sa ich stylu jedenia, jest s nimi tolko kolko oni a vydrzat to. Skus napriklad od zatra a vydrz to tyzden. A potom znova a na dlhsie, az kym si nezacnes na to zvykat a nebude sa to stavat lahsie a lahsie. A hlavne odsun a zakri zrkadlo tie ti nepovedia ci si pekna ani zdrava.

lenuskaa

plamienok
v nasej rodine boli vzdy setci chudy dokonca aj jaa..som bola ako anorekticka fakt ale ja som jedla vtedy normalnee a tzesila soms a zo zivota vsetko, nechcela by som byt znova taka chuda ale iba chdsia
ale oco teraz dost pribral a s ami mama smeje ze aj ja taka budem
brat je chudii strasnee a aj mama brutalne preto ma dost porovnavaju s nimi a nevidia ze ma to psychycky tira

endrika

ja sa snazim zamestnavat sa co najviac sa da ale vzdy mam v hlave veci tykajuceho sa jedla cvicenia a pod.sprevadza ma to este aj ked idem spat..stale si planujem co zjem kedy a kolko a ked to presvihnem tak len vycitky.zacarovany kruh...mala by som byt spokojna s tym ako zijem viem je na svete milion horsich veci ale pre mna je dolezite to ako sa stravujem a ako vyzeram neviem ci sa dokazem od toho odputat