špinenie po menštruácii

Príspevok v téme: špinenie po menštruácii
adkag

Ahojte, vedeli by stemi niekto poradit? MS som mala dva a pol dna, bola taka normalna,ale slabsia ako inokedy a hlavne bezbolestna, co ma dost prekvapilo,kedze mavam dost bolesti. kedze bola slabsia a bezbolestna a v ramci toho,ze sa snazimaňe uz viac ako pol roka o mimco, snazili sme sa aj druhy den MS. lenze ako mi MS skoncila, bolo spinenie,co mi bezne trva dva tri dni a teraz som 11. DC a este stale neustupilo, prave naopak, trosku sa zintenzivnuje. je to taky hnedy hlien,ako keby veeelmi slaba MS. nie cervena krv. ani to neni silne,ale je to stale pocas dna. nie ako keby chcela prestat MS,to uz mavam len tak par krat za den,toto je pocas celej doby od skoncenia MS. chcem zajtra zajst za lekarkou,lebo som z toho dost vylakana,uz ma napadlo,ci to nemoze byt potrat, rakovina alebo tak, lebo nikdy predtym som to nemala. alebo mozno to ma suvis s tym,ze sma sa snazili pocas MS, neviem,to sme tiez este predtym neskusali. velmi by som bola rada,keby mi mohol niekto poradit,aj ked hned zajtra zavolam lekarke a dufam,ze ma vysetri, aby som sa tolko nestresovala.

Zuzicka51

Dobry vecer
Pisem vam ohlatoho ze som po 3 akutnich cisarskich,len pri posledno mi spravili sterilizaciu uz 19 mesiacou sa trapim mam menzes 4 dni potom po nom 2 dni cista a ostane dni znova a zvova kazdy mesiac spinim po menzese mam34 rokou. Uz sme viskusali vsetki hormonalne lieky nortesthiron , ciklomen , femostom dupostom abi som bola cista aj upravila menstruacia ,aoe zakazdim to neprestalo . Liecim sa na stitnu zlazu , mam tetaniu este z neurologickehoa psichyckeho stresu. . Uz mi 3 ginekologovia nevedia pomoc . Ze mo menzese pospravnosti bi sa malo vajicko strebat do tela a ziadne koplikacie. Prosim vas poratemi ci niektora ma to z vas tieto koplikacie cisti nemam ziadne . Len velke zrasti to beriem este liek vobenzin . Co mam uz robit tak som zunovana z manzelom od porodu nemala este stik pohlavny. Prosim o radu Daiujem

RomcaPomocnica

Muffinka určite sa nestrachuj ak sa bojíš tak chod za maminou a povedz jej to
A čo sa týka gynekologa môžeš tam ísť hocikedy ked máš nieaký problém

Muffinka

Myslite ze to je vazne?Lebo ja sa dost bojim.Prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim odpiste mi mam strach.Menstruaciu som uz mala 5-6 krat a nikdy som toto spinenie nemala a ku gynekologovi sa zacina chodit kedy?Lebo ja som unho este nikdy nebola.