ahojte,
chcela by som vas poprosit o radu, ako sa zbavim bradavic na päte? uz su tam trosku dlhsie..ale na vypalovanie nechcem ist, tak poradte dake maste, vodicky, cokolvek! prosiiim, DAKUJEM :)
Bradavice na chodidle...
toho isteho som sa nevedela zbavit niekolko rokov, aj napriek vypalovaniu. mne pomohlo toto- bola som si ich dat vypalit dusikom o dva tyzdne som isla na dovolenku do chorvatska. tam som sa dlho dlho hodiny macala v mori. sol mi to vypalila tiez. bolela ma ta noha, ze som nemohla velmi dostupovat na patu a po niekolkych tyzdnoch ani neviem ako, zmizli vsetky a uz sa nevratili.
Skus najskor naplaste. Tie obsahuju klasicku kys. acetylsalycilovu, teda acylpyrin, ktory ma keratolyticky ucinok, hoc len mierny. Bradavice su virusove ochorenie, teda tam si velmi nepomozes, akurat posilni imunitu. Imunoglukan, vit. sk. B kvoli prevencii recidiv.
noo ale Duofilm je na predpis...len ci to pomoze aj na take starsie bradavice vies?:) ale dakujem
V kazdej lekarni sa daju kupit roztok na odstranenie bradavic. Je to vlastne zriedena kyselina ktora sa pravidelne nanasa bradavice potom zblednu napadnuta pokozka potupne odumiera az kym sa da jednoducho odlupit. Je ich vela je poznam roztok Duofilm. Odporucam
tak toto by aj mna zaujimalo...