Bradavice na chodidle...

snejty

Je viacero metod - dusik, laser, vodicky s keratoliticky
ucinkom... Zaklad je vsak do bradavice nezasahovat. Cize neprepichovat pluzgier po vypalovani, neobstrihavat kozu, nepemzovat ... Takymto zasahom sa bradavica siri. Treba trpezlivo cakat, kym po osetreni sama odpadne.

Madara279

Skús Saliver naplasť ( www.pilulka.sk )

Aplikácia je jednoduchá, náplasť zakryje bradavicu a pôsobí to rýchlo.

Veľkosť bradavice a jej "vek" dobu likvidácie predlžujú preto to s liečbou netreba vzdávať. Ak máš záujem navštív link v zátvorke + zľavový kupón -odkaz odstránený- .

Prajem veľa šťastia a trpezlivosti.

Stefanko

bradavica je virusove ochorenie, treba zacat zvnutra..Hlavne dobra zdrava strava, vela zeleniny. Nasadit hlivu ustricovu, ja som pouzival od firmy natures, podla mna najlepsie na trhu. a ktomu som este daval kvapky citrovital... Do 3 mesiacov vsetky pekne prestali boliet, same sa pekne vyliecili a noha ako pred tym... Mal som aj zo 20 kuskov na nohe na slape a boleli na kazdy dotyk.

Verruca89

Caute, na chodidle pravej nohy sa mi rozmnozilo asi dvadsat bradavic.. prva zacala cca rok dva dozadu...vedeli by ste mi poradit co zabera najlepsie ? Lebo ako citam na kazdeho nieco ine tak neviem cim zacat (medzicasom som zcal s Kolodium forte

Kayo

Mal som na chodidle viacero. Skusal som Wartner - na smiech, uplne zbytocne. Babske recepty typu cesnak, ocot, aloe vera (skoro celu rastlinu som osekal), citron, tiez nic nezabralo. Na vypalovani som bol vela krat, tiez nie vzdy pomohlo, vratli sa. Kupil som Duofilm a ten pomohol velmi rychlo a uz par mesiacov bez problemov.

Jofi64

Chcem pomôcť tým, čo majú s tým problémy!
Nikdy som nemal bradavice, ale jednu som chytil v sprchách v posilovni, kde som išiel bosý. Bradavicu som mal vrastenú v päte, praktický ani netrčala, tak som si ju dal vyrezať, ale pán chirurg asi nešiel dosť do hĺbky a bradavica bola naspäť. Tak som začal používať citrónovú kôru namočenú v octe, to som používal cez noc asi tri týždne, nemôžem povedať, že každý deň, ani to nepomohlo. "Dobrá duša", ktorá mi povedala, že robí sestru na chirurgií a odporučila mi aby som vyskúšal: Tenký plátik cesnaku a to reznou stranou som priložil na bradavicu, prelepil som to leokoplastom, ešte poriadne stúpil na pätu aby sa rozpučil, dal som si ochrannú ponožku a išiel som spať. Toto som používal asi tri týždne a je po bradavici. Medzi tým som si ešte močil nohy vo vode so soľou a sódou bicarbónou a sem tam som si na tom mieste zdrsňoval kožu takou škrabkou. A vyhral som súboj s bradavicou.

Tom78

Ja som mal bradavicu na spodku chodidla asi dva roky a nemohol som sa jej zbavit. Vypalovanie,duofilm,lastovicnik.... nic nepomahalo.az napokon som skusil oregano + vzduchotesnu naplast.kazde dva dni oskriabem ziletkou vzniknutu vrstvu,potom natriem oreganom (udajne je silnejsi nez cesnak) a prelepim paskou. Uz to tak robim asi mesiac a citelne sa bradavica zmensuje,da sa povedat,ze uz odisla. V tejto procedure uz pokrscujem iba preventivnee,aby som si bol naisto,zr to cele zmizlo. Takze tuto metodu odporucam vsetkym.

Sandwich

Je to už dávno, čo som mal na priemyslovke bradavice na rukách, možno aj 100. Tiež som chodil na vypaľovanie dusíkom a kadejaké mastičky. Raz som bol u tety na prázdninách a ona si všimla moje ruky a hneď nariadila kúru - Keď sa budú variť zemiaky pre ošípané, odlej si vodu a vo vlažnej si ich aspoň 2 krát za deň umy. Zemiaky varili každý druhý deň, nebol problém s liečivom. Za dva týždne bolo po nich. Po rokoch mi mladší syn ukázal bradavicu na lakti, spomenul som si na recept. Keďže prasa nechovám, uvaril som dva zemiaky v šupke a syn si lakeť natieral. Zmizla mu do týždňa. Možno to zaberie aj Vám.

pomocnica

Neviem, či sa to tu písalo, ale veľmi (VEĽMI)pomáha lastovičník, šťava z koreňov, alebo z kvetov, podľa ročného obdobia. Keď som bola malá, tak som ich chytila na nohu a aj kamoška a obidve sme ho používali a pomohlo obidvom, ale zas ja a asi aj ona chodila na vypaľovanie, nepamätám poriadne, ale pamätám, že to bolí jak sviňa, som si myslela, že tam mi dávajú niečo vriace a potom som zistila, že je to tak studené. :o WTF?