Po 5-ročnom vzťahu som podviedol priateľku. Teraz už viem, že to bola moja najväčšia chyba v živote, ktorú by som už nikdy nezopakoval. Samozrejme že po pár dňoch ako sa to stalo, na to prišla. Zbalila si veci a odišla. Až vtedy som zistil, že je to najlepšie, čo ma mohlo v živote stretnúť. Sú tomu už niečo vyše dvoch mesiacov, čo nie sme spolu. Už to aj chvílu vypadalo, že by sa možno ku mne vrátila, ale všetko je nakoniec inak. Chce, aby sme zostali v kontakte, ale len ako kamaráti. Ja ju však veľmi milujem, neuplynie sekunda aby som na ňu nemyslel a aj na to, že som to nikdy nemal spraviť. Nielen že ho podvediete, ale aj oklamete, urobíte to, čo nechcete aby robili vám, stratíte dôveru, ktorá sa do vás vkladala.Chcel by som ju neuveritelne naspäť. Ale ako si získať človeka, ktorého ste oklamali tým najhorším možným spôsobom? Keď o tom vie celá jej rodina, kamaráti, ktorí jej radili, aby sa na mňa vykašlala. Nezazlievam im to, možno by som dával rovnaké rady, ak by sa mi to nestalo. Zaslúži si človek, ktorý bol neverný druhú šancu? Alebo ho majú všetci naokolo zatracovať? Ďalšia vec je, že psychicky som na tom paradoxne o dosť horšie ako ona. Možno sa mi len zdá, že sa s tým vyrovnala, nechce robiť zo seba citlicku. 5 rokov sa predsa nedá zahodiť za hlavu len tak (vlastne dá-stačí byť neverný)... Takže čo robiť? Slučku na krk? ...
Podviedol som priateľku-chcem ju späť...
keby si to spravil mne nikdy by som ti neodpustila, zbalila veci a v kontakte s tebou nezostala....ale mozno mas sancu u tej tvojej ked ako si pisal ze chce zostat s tebou kamoska. potrebuje cas ty hovado
no ked chce byt uz len kamoska to znamena ze chce byt s tebou v kontakte takze niesi u nej celkom odpisany ale musis dat tomu cas a vela casu ,casom ti iste odpusti ale urcite nezabudne
na to si mal myslieť, keď si to spravil, to si predtým vôbec nemyslel na následky? trochu nezodpovedné, nemyslíš? nebudem ťa za to odsudzovať, od toho tu ja nie som, to nie...ale nabudúce si dobre rozmysli, čo ideš robiť a rozmýšľaj hlavou a nie...
riocek,ked budes s tvojou drahou komunikovat skus jej nespominat tu zensku s ktorou si ju podviedol...ja osobne by som na to strasne bola hakliva..skus sa tvarit ze ziadna druha neexistuje,nepripominaj jej ju..
riocek
no co si si navaril to si aj....ale nechcem ta samozrejme odsudzovat...kazdy si je strojcom svojho stastia...uprimne ja som tiez za to ze neveru by som neodpustila ale zase je ine hovorit teoreticky a ine v praxi ak by to urobil a ja by som ho lubila a nevedela si bez neho predstavit zivot...takze len ju dobyjat nic ine sa asi neda poradit ale ako napisala bubyna nie az moc vtieravo...ale zaujimalo by ma ci to bolo s nejakou babou ktoru uz viac nestretnes alebo s nejakou znamou ci ona vie o koho ide a tak...tam je strasne vela faktorov ktore to mozu ovplyvnit..
Fiha, az mi ta prislo luto. Prekvapujuco! Asi by mi malo byt luto skor dievciny. Nechapem, ako moze byt niekto takto SPROSTY! (a tu sa nejedna o teba, ale o kazdeho, kto podvedie. Pokrytecke svine). Pozri, ak ta to tak strasne mrzi, nevzdavaj sa. Bud vytrvaly, ale s mierou. Neozvi sa jej raz, dvakrat za tyzden, ale samozrejme zas nie denne 5x. Skus vsakovake prejavy lasky (nemyslim tym materialne veci).
Ak ta to dievca naozaj miluje, tak sa ta nevzda. Prave aj to sa cudujem, ze po piatich rokoch si takto suverenne zbalila veci a odtiahla. Ja by som to asi nedokazala. Teda dokazala, ale verila by som a dala sancu. Ale 2x uz urcite nie. Kazdy by mal dostat druhu sancu, aj v takejto veci, ale 2x a DOST! Tak sa snaz.
keby som uz uplne v koncoch tak aj rok bez sexu by som jej naslubovala.... len nech je s tebou.. a ja osobne keby som na jej mieste, a rozhodla by som sa ku tebe vratit... nechcela by som o sexe ani pocut.... drzim palce nech je ona zrovna taa, ktora dokaze odpustit neveru.. ja osobne by som to totiz nedokazala....
poradim ti len takto : snaz sa... aj ked to bude trvat pol roka, aj ked to bude trvat rok.... ked uz to vyzeralo ze sa ku sebe vratite, tak sa ti to moze podarit.. len musis vytrvat.. a snazit sa.... byt trpezlivy, a dat jej najavo vsetkymi moznymi sposobmi ako ju lubis... na rodinu a na ostatnych sa nepozeraj, s nimi zit nebude ani ona a ani ty ked sa k tebe vrati... musis jej dokazat ze to myslis vazne a ze ju chces ozaj spat.ze je pre teba vsetko.... hovor jej to, ale nebud vtieravy priliz.. staraj sa o to ako sa ma, obcas jej kup darcek, ale nie stale, aby si nemysllea ze si ju kupujes.... raz za den jej napis peknu smsku... dokaz jej ze s dotycnou slo len o sex...a nic k nej necitis.. viem ze to ta neospravedlnuje... ale ak ju ozaj lubis, tak si na nu pockas.... ja neviem....napis jej list.... opis jej vsetko krasne co ste za tych 5 rokov prezili..... ak chce zostat v kontakte myslim ze mas sancu.. drzim palceky.. hlavne sa jej nevtieraj. lebo jej zacnes liezt s tym ospravedlnovanim na nervy... a zacnes jej vadit.. .mimochodom......trochen ta zjebkam..... mal si jej to povedat hned ako sa to stalo.... vazila by si ta viac a verila by ti viac keby jej to povies ty sam... ako takto...