Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podviedol som priateľku-chcem ju späť...

Príspevok v téme: Podviedol som priateľku-chcem ju späť...
riocek

Po 5-ročnom vzťahu som podviedol priateľku. Teraz už viem, že to bola moja najväčšia chyba v živote, ktorú by som už nikdy nezopakoval. Samozrejme že po pár dňoch ako sa to stalo, na to prišla. Zbalila si veci a odišla. Až vtedy som zistil, že je to najlepšie, čo ma mohlo v živote stretnúť. Sú tomu už niečo vyše dvoch mesiacov, čo nie sme spolu. Už to aj chvílu vypadalo, že by sa možno ku mne vrátila, ale všetko je nakoniec inak. Chce, aby sme zostali v kontakte, ale len ako kamaráti. Ja ju však veľmi milujem, neuplynie sekunda aby som na ňu nemyslel a aj na to, že som to nikdy nemal spraviť. Nielen že ho podvediete, ale aj oklamete, urobíte to, čo nechcete aby robili vám, stratíte dôveru, ktorá sa do vás vkladala.Chcel by som ju neuveritelne naspäť. Ale ako si získať človeka, ktorého ste oklamali tým najhorším možným spôsobom? Keď o tom vie celá jej rodina, kamaráti, ktorí jej radili, aby sa na mňa vykašlala. Nezazlievam im to, možno by som dával rovnaké rady, ak by sa mi to nestalo. Zaslúži si človek, ktorý bol neverný druhú šancu? Alebo ho majú všetci naokolo zatracovať? Ďalšia vec je, že psychicky som na tom paradoxne o dosť horšie ako ona. Možno sa mi len zdá, že sa s tým vyrovnala, nechce robiť zo seba citlicku. 5 rokov sa predsa nedá zahodiť za hlavu len tak (vlastne dá-stačí byť neverný)... Takže čo robiť? Slučku na krk? ...

bubyna

nie len ze byt ta to nebavilo, ale ona by mala stale na vrch tym,. ze ty si urobil chybu tak ti bud ten co sa ma snazit.... mala by v niecom navrch... a vyuzivala by to.... nebol by si stastny.. mozno chvilku.. na zaciatku ..

Optimista_dozaista

riocek, nechci ju naspät. urobil si fakt blbost. keby ste sa k sebe vratili, stale by ste citili, ze sa vtedy a vtedy stalo to, co sa nikdy stat nemalo. v poznacenom vztahu by ta zit nebavilo.

riocek

natalitus
na vysvetlenie, cez 'meilily' som si chcel o niecom popisat, co som na verejne forum davat nechcel, asi tolko k tomu

natalitus

Tak tebe by som neporadila ani v tretom zivote. Co je na tom zle keby si niekoho nasla? Aj keby tak skoro? Ved najlepsie je dat si na ranu naplast. Nezavidim jej. A co teraz robis? Ides si vypisovat s dalsou cez meiliky? Pozrite sa nanho, nie ze sa nezmenil, o sa zmenit nechce. Dufam ze ta nikdy neprijime spat.

sabina27

tak vidis ze si hladal cestu aby ti bolo krajsie ale bohuzial nespravnou formou neodsudzujem stane sa aj mne sa stalo v minulom vztahu ale on to nevedel takze ho to aspon nebolelo len mna to stvalo ale to len na okraj vravis ze bez nej nedokazes zit ale co s tym teraz?hlavne nezne citlivo a srdcom nie ste v ziadnom kontakte sms ani nic?nepises jej nepodnikol si nic?teraz je doma pri rodicoch?pozna sa s tym dievcatom? a kto jej to povedal ty sam kto o tom vedel?

riocek

bolo to takmer pred tromi mesiacmi, inak mame nieco medzi 20 a 30 rokov, nebudem konkretizovat, aby to mozno niekto nespoznal na zaklade vsetkych tych indicii..dovody pre ktore som to urobil:nie je to jediny dovod, ale kombinacia viacerych faktorov, uz nam to celkom neklapalo v postely, mali sme krizove obdobie, kedy to mala priatelka v praci tazke, takze chuti na milovanie bolo pomenej,ja som z prace domov chodieval o desiatej vecer, kedze som v tom case robil v nakupnom centre..malo sme sa vidavali,malo sme spolu komunikovali..viem, ze by sa to dalo vsetko vyriesit, ak by sme sa o tom vsetkom porozpravali a nasli nejaky kompromis, no ja som to vyriesil po svojom..najhorsim moznym sposobom