Po 5-ročnom vzťahu som podviedol priateľku. Teraz už viem, že to bola moja najväčšia chyba v živote, ktorú by som už nikdy nezopakoval. Samozrejme že po pár dňoch ako sa to stalo, na to prišla. Zbalila si veci a odišla. Až vtedy som zistil, že je to najlepšie, čo ma mohlo v živote stretnúť. Sú tomu už niečo vyše dvoch mesiacov, čo nie sme spolu. Už to aj chvílu vypadalo, že by sa možno ku mne vrátila, ale všetko je nakoniec inak. Chce, aby sme zostali v kontakte, ale len ako kamaráti. Ja ju však veľmi milujem, neuplynie sekunda aby som na ňu nemyslel a aj na to, že som to nikdy nemal spraviť. Nielen že ho podvediete, ale aj oklamete, urobíte to, čo nechcete aby robili vám, stratíte dôveru, ktorá sa do vás vkladala.Chcel by som ju neuveritelne naspäť. Ale ako si získať človeka, ktorého ste oklamali tým najhorším možným spôsobom? Keď o tom vie celá jej rodina, kamaráti, ktorí jej radili, aby sa na mňa vykašlala. Nezazlievam im to, možno by som dával rovnaké rady, ak by sa mi to nestalo. Zaslúži si človek, ktorý bol neverný druhú šancu? Alebo ho majú všetci naokolo zatracovať? Ďalšia vec je, že psychicky som na tom paradoxne o dosť horšie ako ona. Možno sa mi len zdá, že sa s tým vyrovnala, nechce robiť zo seba citlicku. 5 rokov sa predsa nedá zahodiť za hlavu len tak (vlastne dá-stačí byť neverný)... Takže čo robiť? Slučku na krk? ...
Podviedol som priateľku-chcem ju späť...
pises ze ju strasne milujes , ked je to tak tak potom nechapem ako si to dokazal spravit...
bohuzial oosbne skusenosti mam aj ja, 2x v roli podvedenej. Never, ze to zvlada lahsie ako ty, nezvlada. Mozno s atak tvari,ale necakaj ze bude pred tebou vyplakavat. JA som po nevere dala sancu,ale Bohuzial skoncilo to aj ta, nezniesla som predstavu, ze sa dotykal inej. Ale co uz. A to, ze si si pisal a mailoval s babenkou, nooo toto su tieto nase vydovbytky techniky, sice mame super pocitace, auta a podobne vymozenosti, ktore pred 50 rokmi neboli,ale su tu aj same nevery a rozvody a podobne. Uz ma to unavuje, tento cely kolotoc. Nepoznam ziadneho chlapa v mojom okoli, ktoreho by cicka nezaujala a nevyisoval jej a to sa my zeny mame stale obavat, co vyvediete? Obcas rozmyslam, ze je lepsie byt sama, ako vo vztahu, kde len cakas kedy ta dotycny podvedie. NEvravim, ze len muzi su taki, jasne ze nie, je takych aj kopec zien. Nehadzem vstekych do jedneho vreca. ALe co jedno nepochopim, ked mam vztaha miluejm ta ´k NEPODVEDIEM, a ak podvediem, ak som nikdy nemal rad naolko, aby som odolal. Vies moznosti na neceru ma kazdy jeden clovek v celom zivote x. Ale je len na nom,ako sa rozhodne. Ja som tiez zazila lakadla pocas vztahu, a velmi silne lakadla, ale razne som povedala stop. Nikdy by som to partnerovi neurobila, je to svinstvo najväcsieho kalibru. A s tym snubnym prstenom, nemyslim,ze by to bol dobry napad, zbytocne by si na nu tlacil, ona potrebuje cas, aako s az toho dostat,ale myslim si, ze velmi velmi dlho si budes ziskavat jej doveru spät a aj to je otazne, ci sa ti to vobec niekedy podari. Netlac velmi na pilu. A ak s abojis ze si najde ineho, na to si mal mysliet pred tym nez si si uzival s inou. Prepac, ale mam dost chlapov, ktori sa lutuju a pritom ublizuju. Ano clovek robi v zivote chyby, ale nepoviem keby si uplne sprosty, ale pre Boha byt neverny? To vie kazdy jeden z nas ako to dopadne po nevere, takze to nie je urobit chybu, to je urobit VEDOME podraz svojej partnerke/partnerovi. Ziadna chyba.
mna tiez trosku zaskocilo to, ze ste si vypisovali uz dlshie... a ked sa to potom aj stalo.. ze ste sa spolu vyspali.. tak nechcem ani vedeit co bolo pred tym v tych smskach a v tych majloch.... nooo aj ked nie naozaju, v mysli si ju podvadzal asi dlhsie.... a priznaj si... isto si si to predstavoval, ze ake by to bolo keby sa spolu vyspite... uz len nejaky skrat a vyskusat.. nooo..... skoda toho zahodit nieco tak pekne len pre ulet.... a ona musela byt tiez riadna suka ked to spravila a vedela ze chodis s babou 5 rokov...
na to si mal mysliet skor... ja by som sa k tebe nikdy nevratila, este sa aj sebecky lutuj, ze ty to zvladas horsie, vies ako si ju ponizil??
a este aj to, ze ste si pred tym aj vypisovali proste dvojity podvod.
keby si ju stretol jeden den a ten isty sa s nou vyspal mohol by si sa vyhovarat na skrat, ale toto premyslene, a tuzil si po nej dlhsie... normalny zaciatok "vztahu" si spinavec ako kazdy druhy dopraj jej lepsieho
ak ju naozaj milujes tak pridi za nou s kyticou a zasnubnym prstenom :) mozno odpusti a bude to ok :) ak nie tak nejako to skusaj kazdopadne sa nevzdavaj ked ju milujes... ja som mala 2 rocny vztah, potom sme sa rozisli (asi tak na rok) a teraz sme uz dllllllho opat spolu... ale uz ako manzelia ;)
u mna to bolo takto.. priatelka ma podviedla a potom odkopla .. hovorila ze to nema zmysel ze nechce aby som trpel.. ze som na nu az prilis dobry a ona je taka zla a ze si ma nezasluzi...ja som jej odpustil a chcem ju spat bo ju lubim.. vravela ze nechce aby som trpel ale ked ju nemam trpim este viac.. uvidim jak to dopadne.
bonnny
tak tvoj pribeh ma dostal ..asi preto ze presne toto mne priatel rozprava ze nikdy by ma nepodviedol a ak by chcel uz inu tak najprv by sa so mnou rozisiel..boze az mi presiel mraz po chrbte...si ma normalne vydesila..aj ked ja sama som priatelovi povedala nech to nehovoi lebo sa to moze na just stat ak niekto tvrdi nikdy nikdy...
bola to zakaznicka, najprv pokec, maily, sms-kovanie...uplne ma to oblblo, nedokazal som racionalne uvazovat, ked sa na to pozriem s odstupom casu, ani neviem co som na nej videl
mna by len zaujimalo ci to bola nahodna baba z disky, alebo kamaratka...
...tak toto je dosť silné..takéto chyby sa stávajú..ibaže..sú viac menej nenapraviteľné..stalo sa čo sa stalo..ale ak ju naozaj tak miluješ..bojuj o ňu ..!!!ty sám hľadaj sposoby aby verila ze to bol omyl..aby ti dokázala znovu veriť..všetko je o tebe a onej..