a dozvedela som sa o sebe velmi zvlastne veci a aj velmi zaujimave veci.......
da sa po tomto este vo vztahu normalne fungovat???
dostala som sa priatelovi do konta na azete......
darika... tak v tom sa zhodneme, súhlasím s tebou, tiež na pokec nechodím a vôbec mi to nechýba. takže asi tak.
Chcete moj nazor na cely pokec?Je to len lacna jeba..n.Tak mi to povedal jeden znamy a verim tomu.Ja som tam nikdy nebola,len je tam kamaratka,ktora mi hovori ake posty jej tam chodia.Ten pokec je-moj nazor-utek pre zufalcov.Ale tiez neosudzujem.
ja suhlasim s kikou, taky vztah uz nema zmysel, ona mu povedala ze asa jej to nepaci a ponizuje ju to a ion to mal na salame tak nie je o com, co ma z toho ze je s nim, isto ju zas ohovara zas na pokeci a ona chudinka ma este pocit viny.
tak na mna posobis este ako nejaka petnastka. mozno nemas 15 ale reči as este take. tak to s tebov sa zbytocne bavit no
citaj co pisala kalhaiii pred tym. ono to nie je take lahhke ako pises. vidno ze si este detsko.
kikus to bolo trochu detinske
happi:-)... načo sa mám registrovať, keˇ%d tu aj tak často nechodím, proste neoplatí sa mi.
17kika17... ty sa smeješ akurát tak z vlastnej hlúposti, ale v pohode, je mi to jedno a určite sa s tebou hádať nebudem. anii tu už nebudem písať, ako som už povedala, nemám čo dodať k tejto téme, povedala som všetko, čo som chcela a tým to hasne.
aeshly
ved sa zaregistruj a mas to ok, tak ti uz nikto nebude pisat nic pod tvojim nickom.
takže toto ... aha no ta dobre ze si ju nechal hovorim ja by som svojho zabila keby som zistila take cosi.... som ja nepísala, aby bolo jasné.
no, ale toto je už fakt sila. práve sa prihlásim a čo tu nevidím - niekto si zas privlastňuje moju prezývku. ako je to už fakt pod úroveň.