Prosim, neodcudzujte ma skor ako si neprecitate moj "problem". Budem mat 26, planujeme babo..problem je v tom ,ze ked niekedy rozmyslam, co by som chcela mat, tuzim po dievcatku..neviem si predstavit, co by som s chlapcekom robila..nemyslim starat sa o...ale ked napriklad vyrastie trosku..chlapci mi pridu taki surovi,bez vztahu k mame..pripada mi to, ze skor sa osamostatnia, a ked maju okolo 6-7 stale sa len biju a nahanaju...Ja viem, ze zbytocne predbieham a , ze ked otehotniem(co sa dufam podari)tak asi sa moj postoj zmeni, a budem rada babatku aj ked to bude chlapcek..len ma zaujima, ci mal dakto s tymto problem, a ako to riesil,pridem si koli tomu nenormalna:(prosim len normalne nazory
radsej dievcatko
meggy10 pozri sa, kolko stoja take znackove tenisky. Synovec nosi pattisicove. A ked sa da na hokej alebo futbal, tiez to budu financne palky...
Lelien..........ty by si nemala mať vobec dieta, nakolko si sama dieta (rozumovo) a ako vidieť ani nikdy nedospeješ
poniektore ste tu poriadne pindy.budte radi ze mate zdrave deti,a nie ci to bude chlapec alebo dievca.da sa pomaznat aj s jednym aj s druhym.mat vase problemy.......
ja som tiez chcela iba dievca ale nakoniec mame chlapca a nevimenila uz by som uz ani dievca nechcem. mozno az neskor. ale aspon chlapec ti nepride domov tehotny:D a nebudes potrebovat kupovat toplko somarin lebo on nebude potrebovat kabelky, goralkny, celenky...
mám dvoch synov, pri prvom mi to bolo vlastne jedno, pri druhom som veľmi túžila po dcére.. robiť vrkoče, kupovať šatočky..až jedného pekného dňa mi lekár povedal na základe výsledkov z krvi, vraj bude mať Downov syndróm.. zrútil sa mi svet, kolotoč vyšetrení, odber plodovej vody, dlhý mesiac čakania na výsledky..potom mi volala pani primárka z genetiky, že ma nepoteší, vraj to bude chlapec.. že už doma jedného mám,atď...., no v tej chvíľke som bola taká šťastná, áno, mám, ale ten CHLAPEC je ZDRAVÝ.. je to naše zlatko, má krásne čierne očiská, tmavé vlásky, je to šikovné, inteligentné dieťa a som rada, že ho mám.. a moji chalani 12 a 5r, sú veľmi citliví, často sa túlime a nie je nič krajšie, keď mi krpček aj 5x denne
povie, ako ma ľúbi..
je úplne jedno, či je to chlapček, či dievčatko, hlavne, že sú zdraví a tie prejavy lásky ?, musíme ich deti naučiť, keď to počujú od nás, je im to prirodzené a robia to ako normálnu vec:-))
Ja mám 7-r. chlapca - je to kľudný zlatý šikovný chlapček, s ktorým sa postískam, pobozkám - dievča by som asi nebozkala.
Keď vidím dnes tie besné dievčatá - je to hrôza - sú drzé, oveľa horšie ako chlapci.
Snažte sa nefixovať na jedno pohlavie,
lebo budete veľmi sklamané. Vaše dieťa budete mať rovnako radi - je vaše.
estrela, ja mam chlapceka a je naozaj pritulny, aspon zatial :) ma styri roky uvidime ako dlho mu to vydrzi
tvoj nazor sa zhoduje s mojim. Vzdy som chcela dievcatko a chvalabohu jedno mam. Velmi som tužila po druhom dieťatku ale bala som sa ze to bude chlapec tak som to radsej odkladala. Dva veštice mi povedali ze budem mať ešte jedno dievca a tak som to riskla a otehotnela teraz som v 6tom mesiaci a vraj to bude dievcatko,taka som stastna. Neviem si chlapca predstaviť pri sebe,moja dcera je uzastna stale sa len tulime a obijmame neviem či aj chlapec by bol taky pritulny. Keby som mala mať ešte deti tak by som chcela stale len dievcata.
inkubator...nijako,moja mama sama priznala, ze vzdy chcela chlapca..napriek tomu mame normalny pekny vztah,podla mna kazda buduca mamicka obcas sniva ake by to bolo mat dievcatko/chlapca..a lepsie si precitaj moj prispevok,povedala som len,ze sa bojim ze chlapci su necitlivi atd..nikde tam nieje,ze ak to bude chlapec tak ho nebudem chciet..tesit sa budem rovnako,len som chcela vediet nazor mamiciek,ktore citili nieco podobne..citaj medzi riadkami
Leileen,
preco sa chovas diskriminacne? Ako by sa tebe pacilo, keby ti rodicia povedali, ze ta nechceli, ale chceli chlapca?