radsej dievcatko

Príspevok v téme: radsej dievcatko
Leileen

Prosim, neodcudzujte ma skor ako si neprecitate moj "problem". Budem mat 26, planujeme babo..problem je v tom ,ze ked niekedy rozmyslam, co by som chcela mat, tuzim po dievcatku..neviem si predstavit, co by som s chlapcekom robila..nemyslim starat sa o...ale ked napriklad vyrastie trosku..chlapci mi pridu taki surovi,bez vztahu k mame..pripada mi to, ze skor sa osamostatnia, a ked maju okolo 6-7 stale sa len biju a nahanaju...Ja viem, ze zbytocne predbieham a , ze ked otehotniem(co sa dufam podari)tak asi sa moj postoj zmeni, a budem rada babatku aj ked to bude chlapcek..len ma zaujima, ci mal dakto s tymto problem, a ako to riesil,pridem si koli tomu nenormalna:(prosim len normalne nazory

alicka--

Lelien ja mam dvoch chalanov a poviem ti nemenila by som za 100 dievcat.Moja kamoska ma 3 dievcata a lenive su ako vos .Tak ze nemozes to porovnavat aj dievcatka mozu byt potvorky.a v terajsej dobe sa clovek modli aby s mu narodilo zdrave dieta a nie vymyslat nad takymi hlupostami ,nehnevaj sa ale tento prispevok mi pripada dost detinsky.

zuzic

co ja??? to som nemohla byt triezva:))
myslim ze ma este stale alebo znova nieco s pc...ale idem ho pohladat ci tu uz niekde nie je...
a inko?

zuzic

no aj mne:)) lebo ty si anjel ze? bingham preco som vlastne cert? si nepameam ze by som tu zrobila nejaky skandal tak odkial to vlastne vies?

zuzic

binghaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!! uz ma nestvi. som ti uz tisickrat hovorila ze ja nie som cert ale anjel:) dobre ze si tu predtym ma nemal kto rozculovat ze?:) inac ako si sa mal?

inkab

Moja stara mam vravievala- radsej vychovat desiatich synov ako jednu dceru...

Vyberat si nikto nemoze, jedine, ze podstupi umele oplodnenie, tam sa vie pohlavie embryjka.