Prosim, neodcudzujte ma skor ako si neprecitate moj "problem". Budem mat 26, planujeme babo..problem je v tom ,ze ked niekedy rozmyslam, co by som chcela mat, tuzim po dievcatku..neviem si predstavit, co by som s chlapcekom robila..nemyslim starat sa o...ale ked napriklad vyrastie trosku..chlapci mi pridu taki surovi,bez vztahu k mame..pripada mi to, ze skor sa osamostatnia, a ked maju okolo 6-7 stale sa len biju a nahanaju...Ja viem, ze zbytocne predbieham a , ze ked otehotniem(co sa dufam podari)tak asi sa moj postoj zmeni, a budem rada babatku aj ked to bude chlapcek..len ma zaujima, ci mal dakto s tymto problem, a ako to riesil,pridem si koli tomu nenormalna:(prosim len normalne nazory
radsej dievcatko
Lelien ja mam dvoch chalanov a poviem ti nemenila by som za 100 dievcat.Moja kamoska ma 3 dievcata a lenive su ako vos .Tak ze nemozes to porovnavat aj dievcatka mozu byt potvorky.a v terajsej dobe sa clovek modli aby s mu narodilo zdrave dieta a nie vymyslat nad takymi hlupostami ,nehnevaj sa ale tento prispevok mi pripada dost detinsky.
co ja??? to som nemohla byt triezva:))
myslim ze ma este stale alebo znova nieco s pc...ale idem ho pohladat ci tu uz niekde nie je...
a inko?
Ved si sa raz sama priznala ty holka jedna :)))
kde je karioll ???
no aj mne:)) lebo ty si anjel ze? bingham preco som vlastne cert? si nepameam ze by som tu zrobila nejaky skandal tak odkial to vlastne vies?
Nooo tak ty si urcite anjel :DDDD ty si certiiiiicek :))) uz mi bolo za tebou smutno ;)
v kazdej teme mi musis spravit taku reklamu?:)
binghaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!! uz ma nestvi. som ti uz tisickrat hovorila ze ja nie som cert ale anjel:) dobre ze si tu predtym ma nemal kto rozculovat ze?:) inac ako si sa mal?
No mat takeho certika ako si ty :))))
nechapem co tu mate proti holkam...ved dievcata su zlate, aj ked su male aj velke:)
Moja stara mam vravievala- radsej vychovat desiatich synov ako jednu dceru...
Vyberat si nikto nemoze, jedine, ze podstupi umele oplodnenie, tam sa vie pohlavie embryjka.