radsej dievcatko

Príspevok v téme: radsej dievcatko
Leileen

Prosim, neodcudzujte ma skor ako si neprecitate moj "problem". Budem mat 26, planujeme babo..problem je v tom ,ze ked niekedy rozmyslam, co by som chcela mat, tuzim po dievcatku..neviem si predstavit, co by som s chlapcekom robila..nemyslim starat sa o...ale ked napriklad vyrastie trosku..chlapci mi pridu taki surovi,bez vztahu k mame..pripada mi to, ze skor sa osamostatnia, a ked maju okolo 6-7 stale sa len biju a nahanaju...Ja viem, ze zbytocne predbieham a , ze ked otehotniem(co sa dufam podari)tak asi sa moj postoj zmeni, a budem rada babatku aj ked to bude chlapcek..len ma zaujima, ci mal dakto s tymto problem, a ako to riesil,pridem si koli tomu nenormalna:(prosim len normalne nazory

bingham

Nooo hlavne nieee dievca....:))) mal som moznost(teda musel som) sa chvilku starat o malu holku....a stacilo mi....neustale ma vydierala tym svojim steniatkovskym pohladom....:)) jednoducho holky suu take cukriiky :DD

A to nehovorim keby prisla do puberty asi by ma vystrelo......velmi dobre poznam chalanov :DDDDD

meggy10

inkab tak mu tie tenisky doprajeme zatial nenosi nijake lebo ma 3 mesiace ved to je uplne jedno ci je to chlapec alebo dievca najlepsie je mat aj aj podla mna. urcite neskor by som este chcela dievca ja som aj tak chcela a ked mi povedali ze chlapec tak sme sa tesili na chlapca a nevimenila by som ho nikdy na svete.

mar/ka

prave z tohto dovodu dievca nema byt v noci von ;o) Mna rodicia drzali nakratko a hoci ma to v puberte riadne sr.. teraz som im za to vdacna

buchto

ale ked mas syna nemas taky stres ci bude svadba a ci sa o to postara ako ked dievca.. vsetobecne o dievca sa viac staras aj ked je v noci vonku ci je v poriadku zato chlapec sa pretlcie zivotom

buchto

ale ja som to myslel v dobrom - chlapec je zivsi ale v puberte radsej mat syna co daco spravil ako doma mi dcera povie ze je v tom :)

mar/ka

buchtik, buchtik, nasad si okuliare a bez do svojej temy, dobre? Tu by mali pisat zvacsa mamicky a ti co maju k rodicovskym temem, co povedat. Ty mas zatial este ine problemy (este dost detske). pa pa

mar/ka

raz som videla mamicku s dvoma dievcatkami.. asi 3 a 4 rocne. Obe boli krasne vyparadene, obe mali male kociariky s babikami. Velmi mily pohlad. No kym starsia velmi elegantne tlacila svoj kociarik, popritom sa dostojne pristavila, vybarala z ruzovej kabelocky lesk na pery, upravila sa a tak pokracovala v dostojnom kocikovani.. druha nevedela, ci sa ma venovat skor gitarke, ktoru mala zavesenu na krku, ci tomu zaujimavemu kamenu na ceste.. a vlastne jej vobec nevadilo, ze jej kociarik i babikou usiel dole cestou a prekoprcol sa..
..mam troch braskov.. kym sa oni i v puberte radi pritulili k mamke aby ich pohladila po vlasoch, ja som od malinkeho malinka tulenie nemala rada..
.. a tymto chcem len povedat, ze zalezi od povahy dietata, ktoru treba akceptovat.. ak chlapec nebude vidiet surovost doma, nema byt preco surovy..poplaseny je ina vec, ale to mozu byt i dievcata.
A podla mna by sa rodic nemal snazit, aby bolo na neho dieta velmi naviazane a zavisle od neho. Mali by sme ich vychovavat k samostatnosti uz od malicka ale primerane ich veku. Ved na tom nic nie je zle, prave naopak.
A ja som mala opacny problem. Tuzila som viac po chlapcekovi. (Lebo je s nimi vacsia zabava ;o)) A splnilo sa mi. Chceme i druhe babo ale to uz rozmyslam inac. Viem si predstavit, ze budeme mat druheho maleho loptosa alebo i malu princeznu. Hlavne nech su zdravi..
Prajem vela stastia pri snazeni o babo a hlavne pri jeho vychove. Verim, ze budes vediet co a ako i s chlapcekom a da ti tooolko lasky, ze... ;o)

usiko

leileen,

nerob si nic z odsudzovania, je tu kopec nestastnych, zakomlexovanych a trpkych osobok, ktore kedze sa nemaju kde realizovat, tak prichadzaju sem a utocia ubohym sposobom......

Mne sa odsudzovania a nadavok dostalo za to, ze som vegetarian a chcem babo /jednoducho za s masa povraciam, co uz/....nuz ale co.....vraj ludia ako ja nemaju mat vobec deti....dalsie nadavky za to, ze mam pracu ktoru mam rada a preto zvazujeme dieta ci teraz alebo pockat.....no a tak podobne.....potom som zlizla za moje nazory na svadbu a tak....

....a vobec, tema deti je tu neskutocne citliva pre niektore zeny, predpokladam ze povacsine tie, ktore maju bud chore dieta, alebo sa on snazia a nedari sa...tak pridu tu a vylievaju si zlost na inych...pochopitelne .....akurat by si mali uvedomit, ze aj psychologovia existuju a bolo by ich treba v mnohych pripadoch oslovit, ved by pomohli....

Nie si nenormalna, aj ja by som chcela dievcatko,velmi a dufam, ze ho budem mat, az sa rozhodneme......ale takisto verim prirode, ze ak bude chlapcek, moj materisky cit zapracuje a budem ho milovat akoby to bolo dievca...teda tym chcempovedat, ze ked ho uvidim, zabudnem ze som chcela dievca....a podla mna to bude aj u teba tak......mam mnoho znamych, ktore chceli dievca a mali chlapca a nemenili by...ani jedna z nich by nemenila...