Koloidné striebro + oči

Príspevok v téme: Koloidné striebro + oči
arwen 2

Zdravím, potrebovala by som poradiť ohľadom očí. Už od januára ma trápia zápaly očí, našli mi tam aj stafylokoka , vykvapkala som niekoľko antibiot. kvapiek+kvapiek proti alergii+kotiko. masť, V apríli sa to o polovicu zlepšilo, ale cítim, že to nie je to,čo predtým, tak som si kúpila koloidné striebro, aby som posilnila imunitu+zabojovala proti stafylokokovi a občas si kvapnem striebro do očí. Nie je to nebezpečné? AK je to ok, koľko si toho môžem kvapkať? Ja to robím takým spôsobom, že si namočím vat. tampón do strieb. vody a vytlačím tie kvapky do očí asi tak 4 kvapky do každého oka. Neznehodnocujem tým tampónom striebro? Nevadí,ak si kvapkám ešte potom aj iné kvapky? Liečim sa na glaukóm, takže ich nemôžem vysadiť+ mám od očnej Opatanol. Čo by si mi na tie zápaly v očiach ešte poradil? Môžem pri aplikácii striebra nosiť kontaktné šošovky? U nás stojí striebro cca 10 €. Nedá sa niekde kúpiť lacnejšie? Ďakujem za odpoveď

Evuschka

Zdravim velmi by som potrebovala poradit, moj havko dostal glaukom aj na druhe ocko, som s toho uplne nestasnta, kvapky nepomahaju berie rano a vecer, iba trochu znizuju tlak, ale mava caste bolesti hlavy. Viete mi poradit ci jej mozem kvapkat aj koloidne ?
Alebo viete o moznosti operacie zeleneho zakalu ? Je jedno kde ci u nas al.v zahranici. Dakujem velmi pekne vopred.

RNG

joni, neviem preco by sa musel kazdy podnikatel skryvat a nehovorit otvorene co si mysli.
Najma ako u mna, ked sa tu vobec nejedna o moje podnikanie v USA, ktore je v uplne inom odbore.
Obchody s doplnkami na Slovensku som mal len par rokov a uz su davno zavrete, takze sa tu nejedna o ziadny konflikt zaujmov.

RNG

Nuz mne je koloidne striebro take iste ako to v Lucenci, znacne ucinne na syndrom suchyvh oci rozne nakaZy v nose a pokazeny zaludok, Kedze koloidno ionicke striebro sa v zaludku kyselinami znici znacne, tak hovorit o ucinku v crevach alebo inde v tele je dost bezpredmetne..

enia

tak neviem, lebo mnohým pomohlo vyriešiť aj candidu v črevách.vraj najviac zabralo.no isteže je nutná aj zmena stravy.

muc

vnutorne je viac menej zbytocne a na mykozu rozhodne nezabera, lebo tam treba antimykotika a striebro je antibakterialne.

enia

chystam sa kupiť koloidne striebro ale neviem ako často ho užívať. čítala som niekde na fore, že pomohlo viacerym pri mykozach.

Ingusha

odporucam si zakupit na koloidne.sk

som velmi spokojna nakolko mi to velmi pomohlo, mozem len odporucat.

koloidne.sk