Krámy a trápnosti s ními spojené

Príspevok v téme: Krámy a trápnosti s ními spojené
beatrixxx

Ahoj, rada by som sa o tejto téme s niekym porozpráva, pretože niako nemám s kým :(
A mám pár otázok:)
1, nie je to trápne, keď z vložkou šuchocete na záchode pri "prebalovaní" ? Mne je to teda dosť, najmä keď viem že najprv otec to na isto počuje. Preto si ich radšej mením v izbe pri zapnutej hudbe.
2, možno si to iba namýšľam, ale sa mi zdá, že keď si kupujem vložky al. tampóny v drogerke, ľudia na mňa dive čumia. A to nevyzerám na svoj vek (15) niako nevyspelo. Aspoň si myslím:)
3, čo myslíte? stojí ten pocit "ženskosti" a "plodnosti" za to? podľa mňa hej, a to mávam exxxtra silné krámy a bolesti.

+ obľúbené značky vložiek potešia:)

rencita

Inak ja použivam tampony.Ked som este dávno začala menstruovat začínala som s vložkami.Neskor som presla na tampony viac mi vyhovuju z toho dovodu že sa citim akoby som ani menštruaciu nemala.A to stym zachodom a šuchotanym ktore druhy pocuju je podla mna hlupost :D Neboj sa otec iste chape tomu čo ženy robia na zachode ked maju svoje dni teda okrem ineho :D

rencita

Veronča : Neviem kolko mas rokov ale zrejme by si mala aspon ako tak vediet o tom kedy sa MOŽE otehotniet A nieco stat a kedy NIE ked už robis orál.v tomto pripade urcite nic nehrozi nemusis sa bat teda pokial frajej nema nejaku pohlavnu chorobu.Mam pocit ze dnesne "deti" sprepacenim trtkaju na kazdom rohu a ved nech to robia je to ich vec ale to ze ze maju sex a este ani nevedia nic co stym suvisi to sa mi zda byt divne....

veronča

prosím vás chcela som sa spýtat mojmu chlapcovi som vyfajčila a on sa mi dal do ust a ja som to nechtiac prehltla čo mam teraz robit?? nestanesa mi nič?

Lilii126

jankaaaaaaaaa:

Jessa tampóny používam takmer 2 roky, za žiadne iné by som nemenila. A vôbec sa nerozbaľujú ťažko, tiež som nad nimi trochu maturovala,.. stále som to krútila oproti sebe obal, ale nič netreba točiť, krútiť, treba ich len "NALOMIŤ". Skús zobrať tampón, každý koniec do jednej ruky a zlom obal v strede ako keby si išla lámať konár :D Pukne a tampón je na svete.

Kika...pirs

Chcem sa spítať že ked som mala kramy prvý krát tak bolo všetko pohode a aj tie ostatné kramy .. ale ked som si dala piercing do pupka tak som mala mat krámy ale meškaju mi už týžden tak že či to ma niečo spoločné s piercingom ?? porodte prosíímm :)

katka1020

Ahojte baby ja som to uš mala je to v pohode, a vyem vam odpovedat
na každu otazku ak sa chcete niečo spitat napište my na nic na pokeci katka1020@azet.sk aj rpčku poradím aj ked tam nebudem možete my napisat ja vam potom odpišem

Johy

Vložky Bella jsem ještě nezkoušela, ale používám Ria. Vyhovují mi, nesklouzávají mi a mají příjemný povrch. Ale nesnáším Always :(

anjelik9

ria - už nie bo vložka celá červená aj ked nie je celá nasiaknutá
bella - tie používam majú aj takú "umelú" vrstvu ale jemnejšiu než always to sú tie zelené aj "normálnu" bavlnenú tie modré dobre saju pekne spolu držia no nemám k nim výhrady ;)
čo sa týka šuchotavých vložiek volakedy som sa tiež snažila po tichu ale potom som si povedala no a čo šak ja za to nemôžem že mám menzes :)
a kupovanie kluuudne do každej ruky jedny vložky a po celom obchode s nimi pobeham :) ale začiatky tiež boli take že všetko riešiš bo je to pre teba nove a myslíš si že každý to vidí počuje domyslí si a pod ;)

Koalka111

Z vloziek Ria sa velmi lahko odlepuje ten vrch vlozky-ta sietka--dokonca este pred tym nez nieco vytece...Viem to od mamy,lebo ja pouzivam tampony :D