Penis ide do strany

ludvik

a co ak je taky niejaky stoceny ako nie moc ale tak nieje to odkorena nasikmo ale taky jemne doobluku ako by som to povedal... neviem proste tak niejako jemne dolava zobluceny :)

mudra

Skutočne sa nemusíš ničoho báť ani obávať....je to OK,jedine vtedy nie, ak by si pri sexe pociťoval bolesť....veď je aj kopu žien, ktoré majú každé prso iné a nič sa nedeje :-)

bianka

fantomas,aj ja si myslim ze je to uplne normalne,nic na tom nie je,nemoze byt vsetko dokonale,takze sa nemas co strachovat...a isto je to pre niektore zeny velmi vzrusujuce a sexi.tak hlavu hore...pa

fantomas

baterka a je ty si mala uz s takym muzom sex?je to fakt lepsie alebo je to na vysmech.lebo stoji hore a tvrdy je ako kamen.tak dajte nazor nato

romi

HMM. ja nemam problem stoji vzdy
rovno . Ak niekomu ide do lava alebo prava je to tym ze koren je mierne nakriveny a pri stvrdnuti to vydno to ej vse neni to ziadna velka vada je to normal.::::)

baterka

To neber ako anomaliu ale ako dar!To je super ze stoji az tak dohora,to milujem.Vtedy najlepsie najdes bod g. teda aspon mne sa to tak robi.

fantomas

ahojte mam taky problem ze pri stoporeni sa mi postavi smerom hore a nie rovno.a ked nieje stoporeny nie je ulplne smerom dole ale kus ide hore.vie tu niekto poradit ze co je to za problem?da sa to neako riesit?

TosHo

Je to úplne prirodzené. Zistil som, že sa to vyvíja podľa toho v akých polohách človek spáva...Ale určite to nie je žiadna choroba a ani nič podobné