Mám problém!!!už dlhšiu dobu mám xalana, ktorý žiada sex. samozrejme že potom túžim aj ja ae mám problém.Problém je v tom, že už dlhší čas mám biely výtok. Nieje zapáchajúci, práveže biely(mliečnej farby).a chcem sa spýtať či je to normálne u žien v mojom veku (17r.). Prestane to, alebo treba navšíviť gynekológa ??? ... hambím sa pred priatelom že to bude pre nehp čudné ked budem mať na spod. prádle ten výtok a pod. prosím poradte !!! dakujem
Biely výtok...prvý sex
pravdou je že aj ano, že sa bojím ae raz to skúsiť musím ... takže nemusím sa ničoho báť že mám ten výtok ???
alz-bee: ona sa asi boji...ale treba ju pochopit, ak to ma byt jej prvy sex...ved je este mlada, neskusena...
Uprimne ti poviem, ze ked sa pred priatelom hanbis v takychto prirodzenych veciach, tak spolu do postele este nechodte. Pretoze pri sexe sa stava napr. aj take, ze vagina ti vyda fakt doslova prdiaci zvuk! vtedy sa ako budes tvarit a citit?...proste kym k nemu nemas uplnu doveru, ked mas pochybnosti, ze by mu take veci ako vytok na nohavickach mohli byt cudne, popripade by ta vysmial, ci nepochopil, tak to znaci o tom, ze na sex este nie ste pripraveni...
No ale k veci-k bielemu vytoku:)...su zeny, ktore mavaju taky vytok pred menzesom. ja momentalne tiez teraz bojujem s bielym vytokom a neuspesne a ani na gyndu nemozem ist, lebo mi kramy dojdu...az mas pocit, ze to naozaj nie je v poriadku, ze si ho predtym nikdy nemavala, tak bud si vyskusaj kupit Canesten tabletku alebo teda zbehni na gyndu a uvidis, co ti povedia. Drzim palce:)
opička: ak chalana milujes a on miluje Teba, nemas mat preco pocit strapnenia, alebo menejhodnosti preto, ze mas vytok..kazda z nas ho ma...idealnym riesenim by bola navsteva gynekologa...moznoze mas nejaku neskodku infekciu, ktoru treba len par dni poliecit:) drzim palce :) a hlavne si uzivajte s partnerom kolko vladzete samozrejme s ochranou :D