Mám problém!!!už dlhšiu dobu mám xalana, ktorý žiada sex. samozrejme že potom túžim aj ja ae mám problém.Problém je v tom, že už dlhší čas mám biely výtok. Nieje zapáchajúci, práveže biely(mliečnej farby).a chcem sa spýtať či je to normálne u žien v mojom veku (17r.). Prestane to, alebo treba navšíviť gynekológa ??? ... hambím sa pred priatelom že to bude pre nehp čudné ked budem mať na spod. prádle ten výtok a pod. prosím poradte !!! dakujem
Biely výtok...prvý sex
no jasne opýtaj
no opička, u každého je to individuálne...môžeš i nemušíš...môže Ťa to bolieť no tak isto nemusí...môžem sa niečo opýtať?(je to dosť súkromné)...
no ja mám aj celkom dosť otázok, tak ae je mi to trápne ... ae ked hovoríte že ste zažili to isté tak to xápem a dakujem za radi :) ... takže: bude to moc boleť a ak by som krvácala, budem moc či to je len také zriedkavé ???
opička : Afoj :) myslíš si, že si jediná neskúsená? Ja som mala podobné problémy, ale ľudia z tohto fóra mi pomohli...A ja idem pomoc šíriť ďalej takže sa pýtaj :-)
no pytaj sa, ved od toho tu je toto forum ;-)
a mám viacej otázok môžem ? len mi je to trošku blbé ... si pomyslíte jaký retard neskúsený :D ae bude to prvý krát a mám strach :(
no oki dakujem všetkým ... mooc ste mi pomohli ... teraz som si istejšia a viac si verím ... mala som obavy stoho že to čo mám ja myslím tie výtok nemá každá žena ... nešlo mi dohlavy že to mám stále a tak ae teraz je to iné ... a určite by som nešla bez kondómu ... prvý krát iste nie ... dakujem moc ste mi pomohli :))
Ale ved ozaj opička, čo tak mu to na rovinu povedať? Porozpravat sa o tom? Aspon uvidis, ako to chape...a ci je vobec zrely na sex, pretoze vela chalanov sa len tak tvari, ze aky su machry v sexe a napr. poznaju len jeden druh antikoncepcie a to kondom...zvaž si, s kym chces naozaj prist o panenstvo, aby si to potom nelutovala...a su aj chalani, s ktorymi ked sa rozijdes vytrubia vsetko...tak si daj pozor..je to len o dovere medzi vami.
No ved jasne, ja ju chapem a vobec to nemyslim v zlom:)) len vies, pri sexe sa moze stat plno "trapasov" a preto by si mali partneri doverovat...ale tak v podstate ta dovera sa vytvara postupne:))...uz som zrejme zabudla, ako som sa citila, ked sme sa sli prvykrat milovat s priatelom:-P...ale teraz je to uz take v pohode, ze aj ked mi napr. "zaprdi" šuška :-D, tak to vobec nejak neriesime, lebo to patri k tej milovacke. Alebo aj teraz ked mam vytok, tak mu normalne o tom hovorim, ze aky mam problem...
Tak verim, ze jej priatel bude chapavy vo vsetkych smeroch a ze sa im prve milovanie vydari:))
Nie nemas sa za co ani hanbit... a ako sa tu uz pisalo ma to kazda z nas =) tak drzim palce... a hlavne s ochranou aby si tu potom nemusela zakladat novu temu mozem byt tehotna??? tak ahoj a este raz drzim palce =))