Biely výtok...prvý sex

Príspevok v téme: Biely výtok...prvý sex
opička

Mám problém!!!už dlhšiu dobu mám xalana, ktorý žiada sex. samozrejme že potom túžim aj ja ae mám problém.Problém je v tom, že už dlhší čas mám biely výtok. Nieje zapáchajúci, práveže biely(mliečnej farby).a chcem sa spýtať či je to normálne u žien v mojom veku (17r.). Prestane to, alebo treba navšíviť gynekológa ??? ... hambím sa pred priatelom že to bude pre nehp čudné ked budem mať na spod. prádle ten výtok a pod. prosím poradte !!! dakujem

opicka

noo kks moja strašne veľa zhôd máme tiež až neskutočné a som rada že je tu taká osoba bo asi vieš ako sa cítim :(( a ako moja ja ako mám momentálne eče 16 ae budem mať 17 ae asi pred takými 5mes. som ani nerozmýšlala nad tým že aha to už sex !!! a teraz ledva zaspávam čo rozmýšlam či mám dať abo nie, je to strašné a neviem ako mu povedať že to eče nexcem bojím sa toho ako bude reagovať :(( a je dosť možné že ma nexá a že nie, bojím sa aj toho bo by som nevedela bez neho byť :((tak ja vážne neviem, viacerý hovoria že ked ide xalanovi len o sex že ho mám nexať že to je iba čistý debil ae zase ked mi povie že ma miluje a tak tak si myslím že mu nejde len oto jedno ... ja mám v hlave tolko myšlienok popletenýx že až ... a teba už priatel prstoval NINNI ??? bo ako aj ja som to skúšala sama a mne ako v poho dva prsty a ja si tiež myslím že je to normál že ti tam dva nevošli ono sa časom rozťaháš a priateľ ti v tom tiež dopomôže :)) takže to je OK nemusíš sa báť :))

alzbee

Baby, ved si uvedomte, ze ked na vas tlaci, tak mu ide jedine len o ten sex. Kazdy chalan, ktory babu ozaj uprimne lubi, tak ju nebude do nicoho tlacit. Ved ako dlho ste s tymi vasimi "vyvolenymi" ked su taki nadrzani?...majte vlastny rozum a nepodlahnite, (ked vy same este nechcete) len zato, ze on ma vajca plne. A keby vas kvoli tomu opustil, ze s nim nechcete mat sex, tak mozte byt statsne, ze to prvykrat nebolo s takym chujom...

ninni: ano, je to normalne, ked ti tam nejdu ani dva prsty

ninni

opicka ja prense toto iste poznam a zzivam tiez kazdy den opmaly jak ty pises..ja maam sice za chcvilu len 16 ale frajer tiez na mna stale tlacii..a tiez sa strasne toho prveho raz bojima dokonca tiez mam vytook..az mi je vtipne kolko zhod:D..tak ja len aby si wedela ze nejsi sama v tomot..a poradit ti ja nemam jako..ked osm asi este neskusenejsia jak ty:D..ja osm sa inak ksusala prstovat minule a je ot mozne ze mi tma nesli vopchat ani 2prsty??

opicka

no to som rada že stým výtokom je to OK ... bo som sa strašne bála že to môže byť niečo zlé :)) ... a stým sexom mám stále poxybnosti, a ako ja ho lúbim "milujem" ae no neviem či je ozaj ten pravý, teda aj by mohol ae mali sme krízu a neviem či mu môžem veriť a dôverovať ako predtým :(( takže ozaj neviem čo stým ... dohodli sme sa že to skúsime cez výkend no ja mám aj tak stále strach :( ... a stále neviem čo ... povedala som mu aby namna netlačil a on že OK no ae každá denná téma je len to že on to už chce a ja som vždy vystresovaná a neviem čo už písať :(( poradte nejak prosím ja som už ozaj zúfaláááá :((

hruška2222

a ete niečo a je to hlawne aj tym ked bab nosi téčka alebo uske rifle.. tak sa ti celi cas pari twoja cikula=DDD

hruška2222

aj ja mam vytok a pomerne dlhooo a tiez som sa toho balaaaa .. ale v pohode neboj sa maju to aj moje kamosky bud to presnate alebo nie....ale choj k stym gynekologvi on ti na to da tabletky a potom to nebudes mat ale časom sa to zase wrati .. wraj moja mum to ma cely zivot=DDD dala si tabletky nemala a ma to staleee..čiže je to ok

miminkaa

oooo.. a este jedna vec.. poriadne si to rozmysli so sexom aj ked mas 17, to ze uzz mas taky vek, neznamena ze musis prist o nieco CO MAS RAZ V ZIVOTE..( mno teda uz su specvialne novinky, neviem ci ste citali, ze hymen sa da " prisit" naspat a tak..).. ja mam uz po 18tke a stale to nemam prvykrat za sebou.. mala som uz priatelov a som rada ze to nebolo prvykrat s nimi.. drz sa povery" dvakrat meraj a raz rez".. ci je to porekadlo? proste.. plati to.. poriadne sa presvedc o tom, ze ten ktoremu to venujes svoje " poprve" stoji fuckt za to. takze.. go on:D

miminkaa

mno my sme s mojim partnerom este dosial nespali, len sme uz robili ake take veci..:D akolko neprijemnosti a trapnych situacii sa nam stalo:D hlavne ze sa vieme pozriet sami sebe do oci a poriadne sa rozrehotat a spravit si z toho srandu na odlahcenie situacie:D a takto sa buduje dovera.. opicka, nic si z toho nerob, len sa lubte a doverujte si:)