90 dnovka od 11.5.2009

labu77

Zdravím dievčatá. Ten šalát o ktorom píše mata29 je výborný, tiež som ho už skúsila, ale nie vďaka vlastnej tvorbe. Dnes sa musím uspokojit s hruškami doobedu a s cestovinami na obed.
Mám iba otázočku, koľko tej čokolády zjete? Ja mám niekedy chuť i na viac než si dám.. A písané je....?

mata29

kupila som si 2 viazanicky vnate tie som nakrajala na mensie kusky, do toho som nadrobno nakrajala pol mensej cibule, 3 vacsie paradajky, morska sol, olivovy olej a citronova stava, tej staci trosicku. a este ide do toho polievkova lyzica nahrubo pomletej muky, ale neviem ako sa to vola, mam to zo syrie od svagra, je sefkuchar a uuuzasne vari tento salat ma uplne dostal. skusim sa ho popytat co to vlastne je ;o) ta muka sa zaleje troskou horucej vody a ona napuci. mozno sa to trosku podoba na kuskus, ale to fakt neviem treba vyskusat.

mata29

neboj sa zvladnes (-me). ja uz som bola na tom tak, ze som sa najedla, brucho nafuknute, ale stale pocit hladu, to uz sa mi teraz nestava.

brnka1110

tak to mas uz pekne.... ja som asi pred mesiacom skusila tak ze len zeleninu a bielkoviny... a baby absolutne nic... len som mala z toho zbytocne nervy..som uz mala asi riadne pokazeny metabolizmus... a tu skoro po 4 dnoch sa citim uz teraz ovela lepsie... tak dufam ze to nejako zvladnem vydrzat...

mata29

ahoj brnka1110 dakujeem ja som dnes na 10.dni. tiez som mala tazsie zaciatky ale telo si pomaly privyka a asi mu to takto vyhovuje, lebo mi je naozaj lepsie :o)

brnka1110

dobre ranko dievcata

atam, ja mam dnes 4ty den, cize ovocny... a s hladom to celkom zvladam i ked niekedy to musim riadne prekonavat.. ale to sa vsetko spravi najhorsie su tieto prve dni a potom to pojde....

gratulujem Mata29 to je super a kolky mas den?