Ake darceky ste kupili frajerom na Vianoce? Napiste mi prosim nieco konkretne...
Baby poradte!
hej to je dobry napad pohladat na nete,len si myslim ze to bude dost stat a usita by ju vysla lacnejsie.
no vsak ja prave preto nemam rada ....ze toto o nas hovoria.vies?! inak asd-dobra poznamocka.
ja som janosik z BA. to vies, tam hore nie je uz koho ozbijat, tu su ludia bohatsi. :))
a kto su to ti blavaci? takich som tu este nestretol
mozno by si tu vlajku mohla objednat cez net?
Vy este stale riesite "narodnostny" problem? Ved janosik, ty si z terchovej, tak prestan zastavat blavakov :-)))))
No v tomto zapadakove je vsetko problem. A do ineho mesta nemam kedy ist, lebo tu ako chachuriena trcim cele dni. No sprosta som fakt.
brunca, vadi mi to, tak ako by tebe vadilo, keby som pisal ze vsetci co nie su z bratislavy su vidlaci.
no jasne ze sa to da usit-sice teraz neviem ako vyzera svedska vlajka-tusim zlto-neviem aka. obyc.latka kup si. co nemate doma tie male vlajocky take cervene co kedysi museli vysiet poctivo z okien :-) tak taka tvrda latka.no vydis aky budes mat skvely darcek a este aj lacny,len aby to stihla usit a nezabudni- pod vlajkou vobec nic !-)
podla mna na vlajky sa pouziva nejaka specialna latka. ale to by zas nemal byt taky problem zohnat.
ja si to "zial" neviem predstavit nie som ..... ako sa citis??? :-)
A to ide aj normalne usit? Ja ze daka specialna vyroba, specialna latka. Tak to mozem dat mame usit, ona vie krasne sit 100 000krat krajsie ako krajcirky profesionalne.