tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
;)))
karcovu poznamku som ja pochopila inam mierenu!
brunca, uz som ti prave poslala mail!
janosik ahoooj.
drzim palce, nech to vyjde
tiez dufam....ze neujde...nevzda to..odpusti..
dufam ze to niekto nevzda...
dobru noc.
oki,moja. dufam len,ze ten mail znovu nepride az o mesiac! co treba riesit,to treba, inak sa veci nevysvetlia a nepohnu dopredu. v zivote sa stale nieco riesi,a prave na sposobe riesenia sa prejavuju charaktery a potreby cloveka. tak ries,bude to nova skusenost v zivote.a dufam,ze ti pomoze v buducnosti. a pracujes niekde, brunca?
giv zajtra dobre moja?- riesia sa tazke veci...
ja pisem tak pomaly alebo co? vsetci sa zatial vytratia!
brunca,karco, ste tu este???
karco,mas pravdu, necaka vela.vie,co ma cakat.
bru,co sa stalo? moja,nechcem ta uz vidiet, teda pocut....vlastne citit z tvojich slov,ze si smutna. trapi ma to moc! zlatko,co mam urobit pre teba?
ten moj XY...jednoducho nic k lepsiem ani nic k horsiemu.kamaratka mi hovori,ze je vsetko jasne,a mozem cakat,ze sa prejavi, ale ja tomu moc neverim...ale ani to nie je dobre,ze neverim. povedala som si,ze radsej nad tym nebudem rozmyslat, a necham tomu volny priebeh. teraz sa sustredim na tu moju pracu a znovu sa vratim k materialom,co mam nachystane na studovanie. zapojila som do toho aj kamaratku,aby som mala istejsiu motivaciu, a budeme sa informovat mailom.takze ma caka dost prace :)))
napiste teraz nieco vy o sebe! ide to z vas ako z chlpatej dety. karco len styri slovka klepne a brunuska,ty iba smutne vety. co to???
ok majte sa idem uz spat som dost unavena- giv pa zajtra cosi napisem ok?len neviem kedy.