tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
bru,to je ta kamaratka,ktoru som ti spominala ako pozit.priklad...dali sa dokopy,a dakuje za to mne! tesim sa s nou. je prestastna.ja som ho vlastne vobec nepoznala,len som ju povzbudila,aby konecne dala niekomu sancu.som prvy clovek,ktoremu ona povedala o svojom zivote, pocitoch,ktoremu sa otvorila,a tym som ju naucila,ze sa vie otvorit v pocitoch aj muzom-skor muzovi. tomu jednemu,ktoremu dala sancu.prvemu a dufam,jedinemu v zivote.
no ja dam odpoved na kazdu otazku. alebo sa aspon pokusim. no ja som stastny a zmenilo sa k lepsiemu. urcite k lepsiemu. :)))) napis nieco aj ty giv. co bolo s tebou za tie 2 tyzdne ci kolko si bola prec.
ani nie giv-dako sa to momentalne horsi...kamoska depka neopustaj ma. a co take-napis to..
co take sa zmenilo? aj ja som zvedava,karco.
mne skutocne nic,ale teoreticky dost. ani neviem,ci to vobec pisat,lebo to by bol dusevny roman.
bru, a ty sa mas ako? co nove u teba? uz sa citis lepsie?
hej karco ti vsetko vysvetli- so svojimi zazracnymi schopnostami. aj ked mne nik neda odpovede na moje zlozite zivotne otazky...
brunca,lebo nic od teba,iba dva maily...snad este predvianocne :))
nechapem to,karco to urcite vysvetli. dokonca takto strajkoval centrum, to uz je fakt zahada.
a co take sa zmenilo karco? to som zvedava aj ja? dufam ze nie k horsiemu? si stastny ? alebo nie si?
no vela sa zmenilo. ja som cakal tazsiu otazku.:))
nie moja neposlala nejak nestiham a som dost chora posledne dni- ale posnazim sa zajtra. bo som hrozne zvedava co sa udialo.
karco,tak napis odpoved na moju otazku:
co mas nove? co nove sa zmenilo za 2 tyzdne v tvojom zivote, ked si taky znalý?? :)))