tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
no, ja by som nechcela, aby si môj XY dopisoval s dievčatami...preventívne. Ani ja by som si nemailovala s inými mužmi. Treba trošku múdrosti. asd, veď napíš sem, prosím ťa. Určite tu nečíta. A poradí ti okrem nás aj dosť iných ľudí. Napr. jánošík, ak tu príde, alebo slušný muž :))) Určite toho tiež dosť prežili.
Je v tom nejaký problém??
asd daj mi pokoj ok? nemam chut ani nemozem riesit teraz taketo problemy-chcem totiz zit.giv ti poradi-lebo ona je kamoska-sestra milovana.zite si tu v harmonii- mna toto forum a ludia tu len ubijaju..a nicia mi zdravie..
ako som ublizila? konkretne tebe...neviem co take som povedala...zvlast ked si casto tvrdila ze sa neurazas, tak teraz som na pochybach - si klamala?
koli tvojmu spravaniu-si neuvedomujes ze niekomu to moze ublizovat..
hehe...sa mi rata giv s tou interpunkciou....
preco by som mala stracat priatelov?
tak este necakaj, lebo nie som v takom stave ze sa mi chce riesit -akoze momentalne - problemy...konecne na nich nemyslim....ale ten mail by mi karco mohol aj tak dat hehe....
takze mas nejaky problem vo vztahu?
...alebo teda, ako chceš. Možno muž poradí dobre. Prečo ho nemôžeš napísať tu? Číta fórum?
no ale takto to asd fakt nevyriesis...a stratit ho mozes velmi rychlo-aj priatelov...