tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
hej to mas tak, vsetko sa zjednodusuje, este aj ta interpunkcia zanika....ja som sa vcera snazila napisat dlhy mail kamaratovi s interpunkciou a milila som sa vkuse...iba nervy z toho....asi sa budeme nanovo ucit dve heheh
ja tiež. Zatiaľ som ho dala iba brunce, a teraz ho majú všetci :DDDD
asd, snažím sa s tou interpunkciou. Už som si celkom odvykla, takže si nanovo zvykám :)))
nerad davam mail len tak. to je pravda. zatial som ho nikomu nedal.
aspoň ťa lepšie spoznám :)))
Napíš!!
karco - hej mam
asd,nik ti nenapísal, že ťa tu nechce. Je pravda, že ja ťa moc nepoznám...väčšinou si si písala s ostatnými, ale mail mi určite pošli.
A nerob si starosti s karcovým mailom. Keďže ti ho doteraz nedal, a je stále tu, tak na to má určite dôvod.
asd neodpovedala si mi na otazku?
nechcem to tu pisat som povedala uz...tak caute, ked ma tu nechcete idem....
brunuska, vážne? To je dobre, že si to myslíš...teda v istom zmysle. Lepšie je žiť v reálnom svete ako zapadnúť tu a zanedbávať živých ľudí a život. Aj ja som toho názoru. A posnažím sa...
:)))
asd, potom nám napíš ten mail.
kokso...takato zmena spravania...takuto som ta bruni nepoznala....ospravedlnujem sa, nechcem ta ranit ani ublizovat...
len tvrdis uplne nieco ine ako predtym...som z toho zmetena...a uz ta nejdem otravovat ked nechces...nechcem ti skodit....papa a vyliec sa