NAJ depresivne kocky!!!

karco

brunca: ale ved nie si prava blondyna.
"jaaj ale mi je dobre medzi vami chlapci,ale mohlo by bat aj lepsie !-)" - co, tak teraz nechap ja?

brunca

ved ja som normalne vo svojom zivote stastna a spokojna,mam skoro vsetko-len cosi tam stale chyba k tomu dokonalemu stastiu- muz.ale momentalne to neriesim,tak som spokojna.teda neriesim lasku ale ako vidite niektore veci treba riesit a vyriesit :-)

karco

akurat som sa chcel spytat, ze ci to je nejaka alternativna medicina.
janosik: ty si tu tusim pysal, ze si blavak, ze?

brunca

janosik toto mi nerob-ja som blondina-to budes cakat dlho :-) ale tak ja som to pochopila len neviem ci spravne a vduchu svojej nalady :-) no asi sa to nedozviem, co je velka skoda.
karco moj zlaty ja na to myslim stale len co rano oci rozcapim :-)
jaaj ale mi je dobre medzi vami chlapci,ale mohlo by bat aj lepsie !-)
no mne by toho asi navalali dost- inak homeopaticke lieky su najucinnejsie. tiez som bola astmaticka,uz nie som ale problemy s prieduskami mam stale tak ma to zaujima.

janosik

som astmatik odmalicka, takze mojim problemom su priedusky.
ja si to sice robim rad sam :)), ale toto sa robi nejakymi kvapkami, proste nejaky druh lieku, ale taky zvlastny, nieco ako homeopatia. ta tam preskumaju, co ti je, a navrhnu ti, akymi preparatmi to mas riesit.
brunca, ja som pochopil, ale si pisala, ze budes premyslat, tak ti necham nejaky cas :))

karco

brunca ty uz na co myslis. ved je len obed :)) ano, to mas pravdu, ze netusis co ta v zivote caka. ved som to aj sem volade napisal, ze keby aj tvoj doterajsi zivot bol komplet na hovno, tak to neznamena, ze bude aj nadalej na hovno.

brunca

janosik to o 12:21 bolo pre teba :-) no a detox priedusiek sa robi tak isto? to by som potrebovala:-) normal si to spravis aj sam? :-))) boze tato veta vyznela hrozne zvlastne