tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
no teraz ti to zas janosik vysvetli, ak je uz naladeny na moju vlnu
karco a ty si odkial aspon priblizne.
brunca: ale ved nie si prava blondyna.
"jaaj ale mi je dobre medzi vami chlapci,ale mohlo by bat aj lepsie !-)" - co, tak teraz nechap ja?
ved ja som normalne vo svojom zivote stastna a spokojna,mam skoro vsetko-len cosi tam stale chyba k tomu dokonalemu stastiu- muz.ale momentalne to neriesim,tak som spokojna.teda neriesim lasku ale ako vidite niektore veci treba riesit a vyriesit :-)
akurat som sa chcel spytat, ze ci to je nejaka alternativna medicina.
janosik: ty si tu tusim pysal, ze si blavak, ze?
janosik toto mi nerob-ja som blondina-to budes cakat dlho :-) ale tak ja som to pochopila len neviem ci spravne a vduchu svojej nalady :-) no asi sa to nedozviem, co je velka skoda.
karco moj zlaty ja na to myslim stale len co rano oci rozcapim :-)
jaaj ale mi je dobre medzi vami chlapci,ale mohlo by bat aj lepsie !-)
no mne by toho asi navalali dost- inak homeopaticke lieky su najucinnejsie. tiez som bola astmaticka,uz nie som ale problemy s prieduskami mam stale tak ma to zaujima.
som astmatik odmalicka, takze mojim problemom su priedusky.
ja si to sice robim rad sam :)), ale toto sa robi nejakymi kvapkami, proste nejaky druh lieku, ale taky zvlastny, nieco ako homeopatia. ta tam preskumaju, co ti je, a navrhnu ti, akymi preparatmi to mas riesit.
brunca, ja som pochopil, ale si pisala, ze budes premyslat, tak ti necham nejaky cas :))
brunca ty uz na co myslis. ved je len obed :)) ano, to mas pravdu, ze netusis co ta v zivote caka. ved som to aj sem volade napisal, ze keby aj tvoj doterajsi zivot bol komplet na hovno, tak to neznamena, ze bude aj nadalej na hovno.
janosik: priedusiek? co si fajciar alebo nejaka zdravotna pricina.
brunca: nebud zvedava, budes skoro stara :))
janosik to o 12:21 bolo pre teba :-) no a detox priedusiek sa robi tak isto? to by som potrebovala:-) normal si to spravis aj sam? :-))) boze tato veta vyznela hrozne zvlastne