tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
jeeee, ja uz znovu vidim hviezdicky :(((
tak je to muz ci zena? asi obojpohlavny.
1 čierne pivo , 20 deka cukru jedno salko sladené a pol litra čo máš, rum, vodka je to na Tebe,,,
pivo s cukrom necháš zovrieť, ked To bude také vlažné pridáš salko sladené a mixérom vymiešaš a pridáš Rum či teraz to je UM a cvíľu mixérom šľaháš a je hotovka Rum je do toho najlepší. A potom len koštuje a koštuješ, je redší ako vajčák je to taký dobrý likér. Narobila si mi chute idem do mesta tak si dám pá
si zlatá,kiki. ja si ho hned zajtra urobim! a mozno kazdy den :))) lebo mi ho urcite niekto vypije..nas je doma viac na take dobroty.
mám už le 5 minút skúsim ti ho napísať
kikinka, a ten recept mi das???????????
karco, maj sa zatial aj ty.ozi, na dvojke je nejaky hockey.
Idem aj ja čavte, giv asi sme na tom rovnako, ale ja som sa rozhodla že až zajtra budem študovať ,..
kikina,tak to si moja alkoholova skupina :))
prosim ta,mozes mi dat recept? mam prevelmi rada vsetky likery!!! zvlast cokoladove alebo vajickove.
prosííííím :)))
Ja by som si radšej dala vajcový koňak, ale vlastne čokoládový , robím ho doma, ale miesto vajec tam ide čierne pivo. A teraz ma napadlo, prečo sa to volá vajcový koňak ked je z piva ale chutí lepšie ako vajčák.
tak sa majte. zatial..............