NAJ depresivne kocky!!!

giv

bruni,poslala som ti, ale len polku...alebo stvrtku??? :))
moja, napisem aj druhy ak stihnem.
netrap sa, prosim....bude vsetko lepsie,uvidis. ani ja sa nebudem trapit. kasli na vsetkych,co si ta nezasluzia...spolupracovnikov si nevyberieme...je to zavist!!!(a myslim aj vsetkych ostatnych v maily spominanych)
zatial paaaaaa a spinkaj uz :))) aby si zajtra bola fit!

giv

panecku,ty si baba. ladovu sprchu. ja len horucu az viacu. som taky zmrzlinar,co sa asi nikdy nezahreje. pis,precitam si ho...asi sa na niekoho znovu nahnevam...najlepsie bude,ak som mala pravdu :/

brunuska

vsak vies aku mam starostlivost- ale uz je to fakt lepsie-taka"facka" vzdy pomoze- sa mi rychlo znizila teplota a dala som si prave ladovu sprchu na prebratie.idem pisat mail giv.

giv

ja som si myslela,ze som pochopila,ale kikina ma zmiatla, brunca. ak chces,tak mi to napis,ak budes vladat.a starostlivost mas nejaku? helfla by som,keby sa to dalo,moja.

giv

tak ahojte.
budem si tu čumkat sama.nevadi mi to, aj tak mam vedla dalsie kamaratky...brunca,ale ty mi budes chybat najviac!ak ti bude lepsie,a budes mat cas,tak mi napismenkuj nieco. a nehnevaj sa na mna,ak sa ti zda,ze vidis dôvod...lebo ziaden nie je, ved vies.
dobru noc!