tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
brunca, uz mas aj druhy :)))
dobru nocku,nase vesele slniecko!
bruni,poslala som ti, ale len polku...alebo stvrtku??? :))
moja, napisem aj druhy ak stihnem.
netrap sa, prosim....bude vsetko lepsie,uvidis. ani ja sa nebudem trapit. kasli na vsetkych,co si ta nezasluzia...spolupracovnikov si nevyberieme...je to zavist!!!(a myslim aj vsetkych ostatnych v maily spominanych)
zatial paaaaaa a spinkaj uz :))) aby si zajtra bola fit!
tak giv mas to tam ale nie je to bohvieco pred spanim:-( co uz taky je zivot.citaj a neplac dobre???!!!!!
pa
...vriacu...
panecku,ty si baba. ladovu sprchu. ja len horucu az viacu. som taky zmrzlinar,co sa asi nikdy nezahreje. pis,precitam si ho...asi sa na niekoho znovu nahnevam...najlepsie bude,ak som mala pravdu :/
vsak vies aku mam starostlivost- ale uz je to fakt lepsie-taka"facka" vzdy pomoze- sa mi rychlo znizila teplota a dala som si prave ladovu sprchu na prebratie.idem pisat mail giv.
ja som si myslela,ze som pochopila,ale kikina ma zmiatla, brunca. ak chces,tak mi to napis,ak budes vladat.a starostlivost mas nejaku? helfla by som,keby sa to dalo,moja.
giv ja sa nehnevam na teba- ale na niekoho realneho,uz chapes??? ale nechcem sem viac.
tak ahojte.
budem si tu čumkat sama.nevadi mi to, aj tak mam vedla dalsie kamaratky...brunca,ale ty mi budes chybat najviac!ak ti bude lepsie,a budes mat cas,tak mi napismenkuj nieco. a nehnevaj sa na mna,ak sa ti zda,ze vidis dôvod...lebo ziaden nie je, ved vies.
dobru noc!
Tak teraz som z toho normiš v depke,idem čaute musím ešte čosi dokončiť.,,,,