tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
Možno sa zľakli že je taká horúca :o)
ved tu mame dost takych,co by sa prihlasili a to dobrovolne a nadsene,bruni. tvoji bratia su velmi ochotni!...lenze zduchli...preco asi? ved by si so 40 dobre zohriala.
A nebudete sa tu samé báť? Ja nestíham musím si tlačiť dajaké materály
z toho depku nechytim :)) lebo to uz pustam okolo mna. ine by ma trafilo...romantika, nie sex.
vies kolko som ti toho nenapisala,co by vcera prislo? a dobre aj tak, ked si chorka....jejeee, snad si neochorela po precitani mojej dalsej casti dusevneho zivotopisu!
ake predsavzatia giv??? prosim ta pis velmi jednoducho-ok?aby som to pochopila
ja neviem o ziadnom giv ty hej? tak sem s nim-nech ho nakazim :-)))
giv nechod inde-do inych tem-tam je to sami sex :-) este chytis depku.tu bud- so mnou!
myslim,ze nejaky,hoci mozno nie opaleny by sa nasiel,co by ti ten cajik pekne po lyzicke...pekne do pusinky :)))
to by si rychlo vyzdravela!
brunca, preco ja stale porusujem svoje predsavzatia?????????
hej mam dovolenku- som uz mohla lezat radsej dakde pod palmou pri mory so sexi opalenym muzom-polonahym.... no halusky su uz tu :-)))
no ja som si chorobu nenaplanovala- ale vies ked si niekto- ja- mysli ze ked vynde slnko tak je teplo...tak to potom takto dopadne
nevadi,ved si si vsimla,ze ja som otravna, aj ked som zdrava...kolko zivotov som uz otravila!
:)))))
ale tebe aspon ten cajik pekne osladim...medikom!
giv ty uz moja sestra davno si:-) a keby si vedela kolko mame bratov:-))) vsetci moji kamosi su moji bratia- velka stastna rodina! ano giv uvar mi cajik-ale ja ked som chora tak som hrozne otravna :-)))