ovisnuté prsia

RomcaPomocnica

Lucka velmi ma mrzí že máš takýto problém a on môže by ť spôsobený tým že mám ochabnuté svalstvo v prsníkocha pod prsiamy koré držia prsia tak aby neovísali
Ale je velmi pekné od tebe že aj ked ti ovísajú tak s anehanbíš ísť bez podprsenky

Lucia 36G

Ahoj no ked to tu citam nie som asi jedina... Mam este iba 18 rokov som stihla a nikdy som ani nejak tlsta nebola, prsia mam sice velke ale ovisaju mi skoro az po brucho! Je to skoro az neskutocne pretoze dieta este nemam. Bolo mi povedane ze to moze byt aj genetika proste dedicne po matke a je to aj celkom mozne lebo na nej to je tak isto vidiet len s rozdielom ze ma 45 a ja 18 rokov :( Nad nejakou operaciou ani neuvazujem, nijako mi to neprekaza ani sa necitim byt preto menej zenou, prave naopak... Rada a prave ze vecsinou chodim bez podprsenky. Jedine ma trapi predstava ako budu vyzerat po tehotenstve kedze uz teraz su uplne ovisnute. Velmi by som uvitala nazor odbornika preco sa taketo abnormality u zien deju. Ďakujem za kazdu odpoved.

martttttinka

Co ti je3e, ty si teda pekný obmedzenec. Aj tvoje péro je také dokonalé? Odfoť a pošli, radi sa kukneme ako má vyzerať ideál krásy..

co ti je3e?

prosim ta GS sa mi zda ze len teba vzrusuju ovisnute cecky.
PRSIA maju byt pekne pevne gulate ci uz 1,2,3,stvorky

gs

Som chlap a na mna osobne posobia velke a ovisnute prsia neskutocne eroticky a vzrusujuco.Som si isty, ze vacsina muzov to vidi rovnako.

stratosfera

ahojte. chcela by som prispiet k teme vacsich a ovisnutejsich prs. tiez patrim do skupiny zien, ktore maju tento "problem".. velmi skoro som zacala dospievat a hanbila som sa za svoje prsia, chlapci mi vkuse tahali podrpsenku.. kedze mi lave prso rastlo skor ako prave, tak som sa ho snazila laktom nejak tlacit k zemi, aby ho nebolo vidiet.. poskodila som si sama.. akosi mi nikto nevysvetlil ze je to normalne.. velmi ma to teraz mrzi, lebo s pravym prsnikom som spokojna.. tiez sa bojim operacie.. hoci viem, ze citila by som sa lepsie, keby som si nechala moj lavy prsnik trochu podvihnut.. zvlastne je, ze vsetci chlapi v mojom zivote boli z mojich prs nadseny.. no, len som si pomyslela svoje.. nikdy ma ziaden nepresvedcil.. gravitacia je svina.. po par minutach bez podprsenky sa uz citim zle.. asi ina pomoc ako zmena mojho pohladu na mna pre mna nieje, co? dakujem, ze som sa mohla podelit a dakujem vrabiakovi za to co napisala :-))