Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

sms-ky : ako na ne?

Príspevok v téme: sms-ky : ako na ne?
Tomáš --

Chcem sa opýtať tých, čo čítaju sms- ky svojim priateom. Mám podozrenie, že ma priateľka podvádza. Bohužiaľ si všetky sms-ky vamazáva. Ale je napr. v kúpeľni, či na WC, pípne telefón, pozriem na displej a tam má len, že P.T. Po pár minútach príde, potichu prečíta a vymaže. Keď sa opýtam, kto ti píše, povie, že mama, kamoška, z práce. Ako sa dá prečítať sms-ka, tak aby o tom nevedela? VeĎ keď ju prečítam, bude medzi prijatými a nie medzi neprečítanými. Ako to robíte vy? ďakujem

jajaja295

vies co sway,ja som zena,ale aby sa mi niekto tak hrabal v mobile ako ty tomu tvojmu,tak by mi to nebolo 2x jedno ... a to v mobile nemam co ukryvat,je to moj mobil a ako prva si sms mam ja precitat,ale najlepsie urobis,ked mobil zoberes frajerovi a aj jeho hovory budes preberat ty!!!

sway

Myslim,zeby bolo viac prekvapenych,medzi tymi dovercivymi.
Nechcem byt zla,ale chlapi (obcas zeny) sa vedia krasne pretvarovat a uzivat si aj pohodlia domova aj krasu mileniek (milencov).
A nechcem vyzerat ako nejaka zatrpknuta zenska,ktoru chlap podvadzal - opak je pravdou:-)

sway

Adulienka pod uroven a v com? Podla mna je pod uroven podvadzat,vypisovat kadekomu a potom to hrat na pravo na sukromie..
Celkom by som ti dopriala,keby ta partner pol roka podvadzal a pisal krasne smsky inym zenam.Ako by si sa citila?Ze ho za celu dobu ,co je s tebou vobec nepoznas a myslim,zeby si prestala verit vsetkym chlapom.Ale ak praktikujes vztahy co oko nevidi-to srdce neboli, je to tvoj problem,ale tomu sa prava laska nehovori.Ja si myslim,ze sa clovek,ktory ta miluje nemoze nahnevat nato,ze mu precitas obycajnu sms.Jasne,ze ak nieco taji,bude ohen na streche,ale to je snad opoctatnene.

sign

áno každý má právo na súkromie ale tak v jeho prípade je to asi opodsatnene že chce vidieť tie sms,tak asi to neni len tak zo zvedavosti.
alebo keď jej príde sms pozri na display a povedz jej že jej píše nejaký ten P.T alebo ako to tam má uložene a spýtaj sa narovinu že chceš vedeť kto to je,že mama ani kamoška to nebude. A ked bude ešte urazená tak jej rovno povedz že ked ťa povdvádza nech to hned ukončite a ušetríte si namahu. Ked jej na tebe záleží tak sa snád zobudí, držím palce

ksl

No podľa mňa sa to nedá, nemáš inú šancu len počkať na moment, keď si zabudne vymazať tú sms. Ale to sa asi načakáš... Inak ja sem tam skontrolujem sms svojmu partnerovi, ale teraz nedávno som čítala jeden časopis a v ňom bola reklama na nejakú nadáciu Daniely Peštovej súvisiacej s domácim násilím a v nej bolo, že kontrola mobilu partnerovi je už istý druh domáceho násilia... Tak som sa teda nad sebou trochu zamyslela... Aj keď je pravda, že na strane druhej, mne by nevadilo, keby sa mi partner hrabal v mobile. Na záver malá rada, ak máš podozrenie, že ťa priateľka podvádza, skús sa zamyslieť aj sám nad sebou - niečo jej môže vo vašom vzťahu chýbať a preto robí také veci. Možno ide o neškodný flirt a dá sa to v tom prípade napraviť

Aduliena

Liezť do mobilu partnerovi je podľa mňa pod úroveň. Ak máš podozrenie , že ťa podvádza, nájdi si iný spôsob, ako ju odhaliť. Každý má právo na súkromie.