Bojim sa ci ma nepodviedol

Príspevok v téme: Bojim sa ci ma nepodviedol
Danka44

Moj priatel je pekny chalan a viem, ze ma velmi miluje. Dokonca si spolu planujeme buducnost a zacali sme stavat dom. Je taktiez aj vasnivy sportovec a na jednom takomto turnaji za nim prisla aj jedna baba. Asi nevedela, ze tam budem aj ja, lebo ked ma zbadala dala si spiatocku. O par dni na to, som nasla v priatelovom mobile SMS od nej. Take ze za nim pride sa pozriet na turnaj. Boli to spravy od nej. Strasne som sa nahnevala a povedala to priatelovi. Povedal mi ze s nou nic nema, ze je to sestra jeho kamarata....ze sa s nom par krat stretol na turnaji, tam sa rozpravali ale ze to je vsetko. Ale mna to strasne trapi, lebo neviem ci mi neklame...aj ked uz sme spolu skoro 4 roky a nemala by som o nom pochybovat. V minulosti ma ale podviedol priatel, takze mozno preto som viac podozrievava:( co si o tom myslite? prosim poradte.

niekto

lola03 na to ti mozem povedat iba tolko ze baby su svine lebo ma jedna podviedla ....

muzi aj zeny podvadzju rovnako a myslim si ze vyrok muzi /zeny su svine lebo podvadzaju je nespravny a plny predsudkov
ja by som vzivote nepodviedol za ziadnych okolnosti uz len preto ze by som sa nemohol pozriet do zrkadla

lola03

chlapi su svine
ja s mojim chodim vyse 2 rokov, a videla som v nom moju buducnost...
nikdy by ma ani len nenapadlo, ze ma podvadza ... no ale stalo sa...

Danka44

Mirco, ja nechcem ziadneho skadersieho chlapa:) Chcem tohto. Mozno som konala skratovo, ale jednoducho som sa o tom potrebovala porozpravat, aby mi to objasnil. Pretoze ja taketo veci jednoducho nedokazem v sebe dusit. A jasne, musim mu viac verit. Len jednoducho som mala strach, ci mi hovori pravdu....

mircoMY33

pozry sa uz teraz ked ste neny zobraty uz mu nedoverujes a mas mozno opravneny pocit ze ta podvadza.Najdy si skaredseho chlapca ktoreho zeny nechcu a nemusis ho spehovat a upodozrievat ze ta podvadza

bubyna

vies.. kazdy chlap si cas od casu zaflirtuje, ale ked dojde iste k istemu tak by nevymenili priatelku za nic na svete :)) podla mna sa nemusis bat:) drzim palce :)

Danka44

Jasne, to je ozaj dobry pocit :) Idem si lahnut, bo rano nevstanem do prace. Vdaka este raz sa reakcie, myslim, ze mi to pomohlo. Ze ste mi napisali aby som mu viac verila, ze ho nemam len tak upodozrievat.... Je to pravda, ale vies...som jednala este s horucou hlavou a vtedy mozno clovek inak reaguje. Krasny vecer.

Danka44

Viem, upodozrievanim by som ho mohla stratit... Nastastie sa to stalo prvy krat, co som mu nieco taketo vycitala. Aj som videla, ze mu zalezalo na tom aby mi to vysvetlil, videla som ze sa bal aby ma nestratil. Tie jeho oci :)