Moj priatel je pekny chalan a viem, ze ma velmi miluje. Dokonca si spolu planujeme buducnost a zacali sme stavat dom. Je taktiez aj vasnivy sportovec a na jednom takomto turnaji za nim prisla aj jedna baba. Asi nevedela, ze tam budem aj ja, lebo ked ma zbadala dala si spiatocku. O par dni na to, som nasla v priatelovom mobile SMS od nej. Take ze za nim pride sa pozriet na turnaj. Boli to spravy od nej. Strasne som sa nahnevala a povedala to priatelovi. Povedal mi ze s nou nic nema, ze je to sestra jeho kamarata....ze sa s nom par krat stretol na turnaji, tam sa rozpravali ale ze to je vsetko. Ale mna to strasne trapi, lebo neviem ci mi neklame...aj ked uz sme spolu skoro 4 roky a nemala by som o nom pochybovat. V minulosti ma ale podviedol priatel, takze mozno preto som viac podozrievava:( co si o tom myslite? prosim poradte.
Bojim sa ci ma nepodviedol
za máličko, rado sa stalo:) viem čo je to mať pekného chlapa za ktorým sa na ulici otáčajú dievčatá:( niekedy starosti ale je to pekný pocit ked nám závidia, no nie?:P:)
Limetka, mas uplnu pravdu s tym mobilom. Som ja potvora, ze som sa mu tam hrabala:( Ani neviem co ma to napadlo:( A mozno si to cele zle vysvetlujem. Potrebovala som poradit, vyrozpravat sa a dakujem ze si zareagovala.
zober si to z tej lepšej stránky:) je to pekný chlap a je tvoj:) tak bud na to hrdá a neboj sa toľko... ja viem že ked ho naozaj miluješ tak je to ťažké ale dávaj si pozor aby si ho tým upodozrievaním nestratila:) určite ti to nestojí za to
Limetka, odpisoval jej, sam mi povedal...ale ze ona napisala prva. A podviedol ma ex priatel, nie tento. Ten ma podvadzal asi 2 mesiace nez som na to prisla:( Ale sucasny priatel je uplne iny, prave preto ma to tak zobralo:( Ale je to velmi pekny chlap, mala by som si zvyknut ze sa zenam paci :(
danka skús sa nad to trošku povzniesť a nechaj mu kúsok súkromia:) snaž sa veriť mu a nekontroluj mu mobil ako malému chlapcovi... robí to zle iba tebe lebo má tam správy ktoré si ty môžeš zle vysvetliť a pri tom to tak vôbec nie je a ty sa potom iba trápiš...
Niekto, viem ze som mozno podozrievava, ale proste mi na tomto vztahu zalezi ako este nikdy. Aj sme si to vydiskutovali, ja som to proste musela zo seba dostat. Ze na to zerie. Povedal, ze mu mam verit, ze on nijaku inu nepotrebuje.... Asi by som sa mala ukludnit, a nemysliet na to...lebo potom si sama vymyslam v hlave scenare, ze ci s nou nieco nema alebo tak.
a v minulosti ťa podviedol práve tento alebo iný? ak som to správne pochopila a bol to nejaký iný chlap tak skús tomuto trošku veriť:)
vlastná skúsenosť: môjho frajera tiež raz podviedla jedna baba a ked sme spolu začali chodiť tak ma zo všetkého upodozrieval... strašne mi to vadilo a skoro sme sa kvôli tomu rozišli...
vezmi si to takto:ste spolu dlho a plánujete budúcnosť tak prečo by ti také niečo spravil?:) pokial jej na tie smsky neodpisoval v neviem akom zamilovanom tóne tak mu ver:) sama si predsa povedala, že ťa miluje:)
poznas ho 4 roky myslis ze by ti do oci povedal ze snou nic nema ze to je len znama ?
myslim ze je dolezite sa rozpravat ze ta to zoziera ze sa proste bojis ked si to snim nevyrozpravas budes stale nachadzat nieco dalsie a domyslat si veci ktore neexistuju
btw kebyze podvadzam (co by som neurobil :o) )
si dam iny pozor aby som mazal sms a pod.